قهوه کوبایی یک قهوه فوق العاده شیرین است که با شکر زده شده و قهوهی غلیظ یا اسپرسو تهیه میشود. شکر زده شده به روی نوشیدنی آمده و مانند کفی ظاهر میشود که میتوان آن را کرمای نوشیدنی در نظر گرفت. به این لایه اسپوما ( espuma ) گویند. این نوشیدنی فوق العاده ساده و خوشمزه است. معمولا برای تهیه این نوشیدنی از موکاپات استفاده میشود.
[alert style=”success”] حتما مطالعه کنید : طرز تهیه قهوه با قهوه جوش گازی ( موکاپات ) [/alert]
تهیه نسخه ای شیرین تر
اگر مایلید قهوه کوبایی شما شبیه به نمونهی سرو شده در اطراف میامی باشد باید شکر مصرفی خود را به میزان 1 تا 1.5 قاشق غذاخوری برای هر سرو افزایش دهید. در اینصورت قهوه شیرینتر ، اسپومای آن عمیقتر و رنگ قهوه روشنتر خواهد شد.
چه نوع دانه قهوه باید استفاده شود ؟
قهوه کوبایی معمولا از دانههای سنتی تهیه میشده است اما از هر نوع دانه با درجه رست مدیوم تا دارک می توان برای تهیهی این نوشیدنی استفاده کرد.
مواد لازم برای 2 نفر :
4 قاشق غذاخوری شکر
2 شات قهوه غلیظ دمی یا اسپرسو یا تهیه شده با موکاپات .
لوازم مورد نیاز :
موکاپات 3 کاپ ، مخلوط کن ، 2 فنجان
ابتدا قهوه را به وسیلاه موکاپات تهیه می نماییم. در اینجا از یک موکاپات 3 کاپ استفاده کردیم.
سبد قهوه موکاپات را با پودر قهوه پر کنید و آن را فشرده یا تمپ نکنید.
مخزن زیرین را با آب داغ درست تا سوپاپ موکاپات پر نمایید.
موکاپات را بر روی آتش با شعه ملایم قرار دهید .
بعد از تهیه قهوه سریعا آن را از آتش بردارید.
تهیه مخلوط اسپوما
4 قاشق شکر را داخل فنجان بریزید. زمانی که قهوه دم شد یک قاشق قهوه داغ را بر روی شکر بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا شکر کف کند. اگر لازم شد مقدار دیگری قهوه داغ بر روی آن بریزید.
مابقی قهوه را درون فنجان شکر بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید تا لایهی اسپوما به سطح بیاید . سپس آن را سرو نوش جان کنید.
امیدوارم از این نوشیدنی لذت ببرید.