کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوهی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا است که در مورد اصول تهیه لاته آرت آموزش میدهد. آموزش کلسی کر یکی از بهترین و سادهترین آموزههای موجود در زمینه قهوه است به طوری که با دیدن این آموزش بیشتر مشکلات باریستاها در زمینه تهیه لاته آرت حل میشود و نتیجه ای بسیار عالی خواهد داشت. این ویدئو که به صورت اختصاصی توسط قهوه ایلیا ترجمه و تدوین شده است در اختیار علاقه مندان به قهوه قرار میگیرد.در این قسمت که قسمت آخر آموزش لاته آرت توسط وولف آکادمی است در مورد چگونگی به صفر رساندن هدر رفت شیر و تقسیم صحیح شیر برای لاته آرت صحبت میشه. با ما همراه باشید…
[alert style=”success”] آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت پنجم [/alert]
سلام
زیرنویس به فیلم چسبیده نیست وقتی که دانلود میکنیم بدونه زیرنویسه اگه امکانش هست عین قسمت های قبل قرار بدین
سلام دوسن عزیز. بله حتما
سلام
۸ بار این قسمت رو دانلود کردم تا شاید مشکل زیرنویس فارسیش(که نشون داده نمیشه)حل بشه ولی نشد.
لطفا جدی تر پیگیری کنید
ممنون
سلام. زیر نویس مشکلی نداره . شما داخل خود آپارات مشاهده کنید.