آموزش, روش های دم کردن قهوه

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت ششم

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت ششم

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا است که در مورد اصول تهیه لاته آرت آموزش می‌دهد. آموزش کلسی کر یکی از بهترین و ساده‌ترین آموزه‌های موجود در زمینه قهوه است به طوری که با دیدن این آموزش بیشتر مشکلات باریستاها در زمینه تهیه لاته آرت حل می‌شود و نتیجه ای بسیار عالی خواهد داشت. این ویدئو که به صورت اختصاصی توسط قهوه ایلیا ترجمه و تدوین شده است در اختیار علاقه مندان به قهوه قرار می‌گیرد.در این قسمت که قسمت آخر آموزش لاته آرت توسط وولف آکادمی است در مورد چگونگی به صفر رساندن هدر رفت شیر و تقسیم صحیح شیر برای لاته آرت صحبت میشه. با ما همراه باشید…

[alert style=”success”] آموزش اصول تهیه لاته‌ آرت توسط کلسی کر قسمت پنجم [/alert]

‫0/5 ‫(0 نظر)

نوشته های مشابه

4 دیدگاه در “آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت ششم

  1. علیرضا گفت:

    سلام
    زیرنویس به فیلم چسبیده نیست وقتی که دانلود میکنیم بدونه زیرنویسه اگه امکانش هست عین قسمت های قبل قرار بدین

    1. جلال رمضانی گفت:

      سلام دوسن عزیز. بله حتما

  2. سلام
    ۸ بار این قسمت رو دانلود کردم تا شاید مشکل زیرنویس فارسیش(که نشون داده نمیشه)حل بشه ولی نشد.
    لطفا جدی تر پیگیری کنید
    ممنون

    1. جلال رمضانی گفت:

      سلام. زیر نویس مشکلی نداره . شما داخل خود آپارات مشاهده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *