طرز تهیه انواع دسر و نوشیدنی, آموزش

طرز تهیه لاته حلوایی و ادویه دار ( Pumpkin Spice Latte )

لاته حلوایی

لاته حلوایی یک نوشیدنی خوشمزه است برای کسانی که عطر بیشتر و طبع گرم‌تر را ترجیح می‌دهند. خیلی از ما در زمان‌های مختلف و به خصوص در ایام تعطیلات بیشتر به دورهم بودن علاقه داریم، اینکه دور هم جمع شویم و نوشیدنی یا غذایی نوش جان نماییم و از لحظات با هم بودن لذت ببریم. در این میان تهیه‌ی یک نوشیدنی بسیار معروف، خوشمزه و متفاوت که ابتدا شرکت استارباکس به تولید آن پرداخت می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای دورهمی‌‌های ما باشد. این نوشیدنی متفاوت لاته حلوایی و ادویه دار است. حنما از خود می پرسید یک لاته چطور می تواند حلوایی باشد؟! ما در اینجا نوشیدنی ای داریم که اسم آن تجسم کننده‌ی بهترین طعم ها و رایحه هاست. مخلوطی از شیر و کافئین که با ادویه های خوشبو و خوشمزه طعم دار می شود.

با قهوه ایلیا همراه باشید تا طرز تهیه این نوشیدنی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت تهیه لاته حلوایی :

لاته حلوایی

تهیه سس حلوایی ادویه دار برای سی بار استفاده :

شیر پرچرب : 1.5 کیلوگرم

بادیان ختایی : 40 گرم

زنجبیل پودر شده : 20 گرم

جوز هندی : 15 گرم

فلفل سیاه : 10 گرم

پوست پرتغال خشک شده : 10 گرم

زرده تخم مرغ : 100 گرم

شکر : 500 گرم

تهیه خامه زده شده حلوا و افرا به میزان 370 گرم :

لاته حلوایی

خامه زده شده : 200 گرم

شربت افرا : 30 گرم

روغن دانه کدو تنبل : 20 گرم

صمغ زانتان : 0.3 گرم

تهیه مخلوط ادویه و نمک :

پودر دارچین : 2 گرم

فلفل سیاه : 1 گرم

پوست جوز پودر شده : 1 گرم

زنجبیل پودر شده : 1 گرم

نمک : 0.5 گرم

مواد لازم برای تهیه لاته حلوایی و ادویه دار :

سس حلوایی ادویه دار : 30 گرم

قهوه اسپرسو : 1 شات

شیر پرچرب : 180 گرم

طرز تهیه :

لاته حلوایی

ابتدا کار خود را با تهیه سس آغاز کنید. شیر، پوست پرتغال و ادویه ها را داخل یک تابه ریخته و به مدت سی دقیقه بر روی حرارت کم تفت دهید. زرده های تخم مرغ را درون ظرفی مجزا ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط شیر گرم را بر روی زرده تخم مرغ بریزید و هم بزنید. شکر را به آن اضافه نمایید و تا زمانی که کاملا حل شود مخلوط کنید. سپس آن را داخل یخچل قرار دهید.

برای تهیه‌ی خامه‌ی زده شده حلوا و افرا، ابتدا خامه را با سرعت بالا هم بزنید و برای این کار از یک هم زن دستی استفاده نمایید، سپس شربت را به آن اضافه کنید و مطمئن شوید که کاملا مخلوط شوند. در مرحله‌ی بعد صمغ زانتان را به آن اضافه کنید و در حالی که مشغول هم زدن هستید روغن را قطره قطره به داخل آن بچکانید. این مخلوط باید حدود یک هفته درون یخچال در ظرفی در بسته قرار بگیرد.

برای تهیه مخلوط ادویه و نمک تمامی آنها را داخل هم زن ریخته و با یکدیگر مخلوط نمایید و داخل ظرفی در بسته حفظ کنید.

سس را با اسپرسو مخلوط نمایید و پس از هم زدن، کف شیر را به آن اضافه کنید. به آرامی خامه‌ی تهیه شده را بر روی فنجان قرار دهید و در نهایت با مقادیری از ادویه ها آن را مطبوع کنید.

[alert style=”success”] حتما مطالعه کنید : طرز تهیه قهوه اسپرسو و نکاتی برای حرفه‌ای شدن [/alert]

امیدواریم از این نوشیدنی جالب و بسیار خوش عطر و رایحه لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *