کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوهی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا است که در مورد اصول تهیه لاته آرت آموزش میدهد. آموزش کلسی کر یکی از بهترین و سادهترین آموزههای موجود در زمینه قهوه است به طوری که با دیدن این آموزش بیشتر مشکلات باریستاها در زمینه تهیه لاته آرت حل میشود و نتیجه ای بسیار عالی خواهد داشت. این ویدئو که به صورت اختصاصی توسط قهوه ایلیا ترجمه و تدوین شده است در اختیار علاقه مندان به قهوه قرار میگیرد.در این قسمت در مورد چگونگی تهیه یک کف شیر با کیفیت صحبت خواهد شد.
[alert style=”success”] آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت چهارم [/alert]
آموزش چایی لاته رو هم بزارید ممنون