روش های دم کردن قهوه, آموزش

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت پنجم

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت پنجم

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا است که در مورد اصول تهیه لاته آرت آموزش می‌دهد. آموزش کلسی کر یکی از بهترین و ساده‌ترین آموزه‌های موجود در زمینه قهوه است به طوری که با دیدن این آموزش بیشتر مشکلات باریستاها در زمینه تهیه لاته آرت حل می‌شود و نتیجه ای بسیار عالی خواهد داشت. این ویدئو که به صورت اختصاصی توسط قهوه ایلیا ترجمه و تدوین شده است در اختیار علاقه مندان به قهوه قرار می‌گیرد.در این قسمت در مورد چگونگی تهیه یک کف شیر با کیفیت صحبت خواهد شد.

[aparat id=”ozMu3″]

[alert style=”success”] آموزش اصول‌ تهیه‌ لاته‌ آرت توسط کلسی کر قسمت چهارم [/alert]

نوشته های مشابه

یک دیدگاه در “آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت پنجم

  1. آموزش چایی لاته رو هم بزارید ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *