آموزش, آموزشی, باریستا, باریستا و کافه داران, طرز تهیه انواع دسر و نوشیدنی, کافه داران, ویدیو

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا است که در مورد اساس تهیه اسپرسو آموزش می‌دهد. آموزش کلسی کر یکی از بهترین و ساده‌ترین آموزه‌های موجود در زمینه قهوه است به طوری که با دیدن این آموزش بیشتر مشکلات باریستاها و افراد در زمینه تهیه اسپرسو حل می‌شود و نتیجه‌ای بسیار عالی خواهد داشت. این ویدئو که به صورت اختصاصی توسط قهوه ایلیا ترجمه و تدوین شده است در اختیار علاقه مندان به قهوه قرار می‌گیرد. در این قسمت، کلسی در مورد نکته‌های اولیه تهیه یک اسپرسو عالی و بی نظیر صحبت می‌کند.

[alert style=”success”] طرز تهیه قهوه اسپرسو و نکاتی برای حرفه ای شدن [/alert]

2 دیدگاه در “آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

  1. پدرام گفت:

    با سلام وقت بخیر ویدیوهای اموزشیتون لود نمیشن متاسفانه به چه دلیل هستش ؟ سپاس از سایت حرفه ای و خوبتون 🙂

    1. جلال رمضانی گفت:

      سلام دوست عزیز. ویدیوها هیچ مشکلی ندارن و به درستی باز میشن.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *