همهی ما به شکلات علاقهمند هستیم و کمتر کسی است که این مادهی سیاه جادویی را دوست نداشته باشد. حال این مادهی دوست داشتنی در کنار قهوه ، یکی از محبوب ترین نوشینیهای دنیای امروز قرار خواهد گرفت تا طعمی بی نظیر به وجود آورد . توپ شکلاتی یا چاکلت بال ، یک دسر بسیار خوشمزه سوئدی است که بیشتر در مراسمها و مهمانیها از آن استفاده میکنند. توپ شکلاتی در منوی تمامی رستورانهای این کشور وجود دارد . از این دسر خوشمزه در خانه نیز استفاده میشود.
این دسر خوشمزه ظاهری زیبا و طعمی فوق العاده دارد و با دستور العمل بسیار سادهای هر کسی را به تهیه خود ترغیب مینماید. در این دسر خوشمزه از بخت و پز هیچ خبری نیست و به راحتی میتوان آن را تهیه نمود.
مواد لازم برای تهیه توپ شکلاتی
مقدار : 15 تا 20 عدد ، کالری : 390 ، زمان تهیه : 15 تا 20 دقیقه
- 100 گرم شکر بسیار نرم
- 100 گرم کره
- 1 قاشق مرباخوری عصاره وانیل
- 3 قاشق غذاخوری قهوه غلیظ خالص داغ
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 125 گرم جو پرک
- 50 گرم پودر نارگیل
- مقدار بسیار ناچیزی نمک
روش تهیه
- در ابتدا کره و عصاره وانیل را با هم مخلوط نمایید.
- سپس شکر را به آن اضافه کرده و تا مخلوط یک دست شود هم بزنید .
- در کاسهای مجزا پودر کاکائو و قهوه را با یکدیگر مخلوط نمایید تا به حالت خمیردندانی رقیق تبدیل شود .
- پس از کمی خنک شدن این محلول را در مخلوط عصاره وانیل و کره اضاف نمایید و به خوبی هم بزنید.
- در مرحله بعد نمک و جو پرک را به ترکیب قبلی اضافه نمایید .
- یک قاشق پر از ترکیب را داخل دستان خود قرار دهید و به گونهای آن را ورز دهید که به شکل توپ در آید.
- سپس این توپ را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا پودر نارگیل به خوبی به آن بچسبد.
- آنها را درون یخچال قراداده تا به خوبی شکل گرفته و محکم شوند . البته می توان این دسر خوشزمه را بدون قرار دادن درون یخچال هم سرو نمود .
امیدرام از این دسر بسیار خوشمزه لذت ببرید. با قهوه ایلیا همراه باشید…