برخی از قهوه نوشان قهوه خود را تلخ سرو میکنند و هیچ ماده ای به آن اضافه نمیکنند اما بسیاری از مردم دنیا تمایل دارن قهوه خود را شیرین میل نمایند و برای این کار از شکر ، بدترین ماده در زنجیره غذایی انسان ، استفاده میکنند. برای اینکه قهوه به یک نوشیدنی کاملا مضر تبدیل شود کافی است به آن شکر اضافه شود. اگر شما هم تمایل دارید قهوه خود را شیرین نمایید ، بهتر است از شکر استفاده نکنید. در ادامه چند روش برای شیرین کردن قهوه بدون شکر برای شما خواهیم گفت. با قهوه ایلیا همراه باشید…
بهتر است برای شیرین نمودن و یا کاهش تلخی قهوه از موارد زیر استفاده کنید.
نمک
قهوه به خودی خود دارhی شیرینی خاصی است که اغلب در پشت تلخی قهوه مخفی میماند اما شما میتوانید این شیرینی را از قهوه آشکار سازید و قهوه خود را نسبتا شیرین کنید . تنها کافی است مقدار بسیار کمی نمک به قهوه اضافه کنید .
[alert style=”success”] تاثیرات افزودن نمک به قهوه [/alert]
آب هویج
شاید برای شما عجیب باشد و در این فکر باشید که قهوه و آب هویج چه طعمی خواهد داشت اما با افزودن شکر طبیعی که در تنها یک یا دو قاشق چایخوری آب هویج ، میتوانید طعم قهوه خود را به کلی تغییر داده و قهوه خود را به صورتی خاص شیرین نمایید.
سیروپ افرا
تنها با افزودن یک قاشق مرباخوری سیروپ افرا به غیر از شیرین نمودن طعم قهوه خود ، میتوانید از کالری بیشتری نیز بهره ببرید. همچنین سیروپ افرا دارای مواد معدنی فراوانی نیز هست که برای بدن بسیار مفید اند.
استویا ( Stevia )
استویا نوعی شیرین کنندهی طبیعی است که از یک گیاه به دست میآید. استویا چندین برابر شکر شیرین است پس در استفاده از آن بسیار محتاط باشید.
عسل
افزودن عسل به قهوه به غیر از ایجاد شیرینی در قهوه ، دارای خاصیت ضد باکتری ، ضد قارچ و ضد میرکوب هست وبرای بدن بسیار مفید میباشد.
[alert style=”success”] آیا افزودن عسل به قهوه مفید است ؟ [/alert]
خامه
قبل از اینکه به قهوه خود شکر اضافه کنید ، خامه را نیز امتحان نمایید. خامه علاوه بر این که قهوه را شیرین می کند به قهوه حالت خامه ای و نرم خواهد داد . مولکول های لاکتوز موجود در شیر تلخی قهوه را گرفته و تجربه ای جدید از نوشیدن قهوه برای شما خواهد بود.
پودر کاکائو
تنها یک یا دو قاشق مرباخوری پودر کافئین علاوه بر کاهش تلخی قهوه ، طعمی شکلاتی به قهوه خواهد داد. در ضمن پودر کاکائو داریا مقادیر فراوان آنتی اکسیدان است که به سلامت بدن کمک میکند.
شیر بادام
شیر بادام دارای مقادیر فراوان کلسیم است و چربی شیر گاو را نیز ندارد. این ماده برای بدن بسیار مفید بوده و میتواند قهوه را به یک نوشیدنی بسیار شیرین و مقوی تبدیل کند.
شیره میوه
شیره میوه یکی از محصولاتی است که جایگزین بسیار مناسبی برای شکر است و دارای مقادیر فراوان آنتی اکسیدان نیز می باشد شیره میتواند قهوه را بسیار غلیظ کرده و طعم قهوه را به کلی تغییر دهد.
روغن نارگیل
اضافه کردن روغن نارگیل به قهوه ، نوشیدنی شما را شیرین و کرم دار خواهد کرد. نارگیل یک روش بسیار عالی برای تامین انرژی لازم برای یک روز پر هیجان و شلوغ کاری است.
[alert style=”success”] چند خاصیت بی نظیر اضافه کردن روغن نارگیل به قهوه [/alert]
امیدوارم این مطلب برای دوست داران قهوه مفید باشد…