آموزش, طرز تهیه انواع دسر و نوشیدنی

طرز تهیه شکلات قهوه بارباجادا ( Barbajada )

بارباجادا که به زبان ایتالیایی به بارباگلیاتا ( Barbagliata ) نیز معروف است ، یک نوشیدنی شیرین و کف دار بسیار معروف میلانی است که از اواخر قرن نوزدهم  مرسومیت بیشتری یافت . این نوشیدنی از مخلوط شکلات زده شده ، شیر و قهوه به میزان مساوی تهیه می‌شود که شکر نیز به مقدار دلخواه به آن افزوده شده و برروی فتجان با خامه تزئین می‌شود . این نوشیدنی بسیار خوشمزه به صورت خنک در تابستان‌های داغ و به صورت گرم در زمستان و معمولا به همراه پانیتونه ( Panettone ) ، نوعی کیک کلوچه‌ای ایتالیایی ، یا هر دسر دیگر میلانی سرو می‌شود.

طرز تهیه شکلات قهوه بارباجادا ( Barbajada )

براساس داستان‌ها و اسناد تاریخی این نوشیدنی بسیار خوشمزه اولین بار توسط فردی به نام دامنیکو بارباجا که در آن زمان گارسون یک کافه بوده درست شده است. این نوشیدنی به قدری محبوب و مورد استقبال قرار گرفت که بارباجا را به فردی بسیار ثروتمند و موفق تبدی کرد که خود توانست چندین کافه و رستوران در بهترین منطقه‌ی لوکس ایتالیا یعنی میدان پیاتزا دلا ( Piazza della ) افتتاح نماید.

طرز تهیه شکلات قهوه بارباجادا ( Barbajada )

مواد لازم برای تهیه بارباجادا

میزان سرو : 4 نفر زمان تهیه : 15 دقیقه

25 گرم پودر کاکائو .

50 گرم شکر .

355 میلی‌لیتر شیر .

158 میلی‌لیتر قهوه غلیظ خالص یا اسپرسو .

خامه زده شده به مقدار دلخواه برای تزئین .

طرز تهیه شکلات قهوه بارباجادا ( Barbajada )

طرز تهیه بارباجادا

  • ابتدا داخل یک کاسه کوچک ، پودر کاکائو و شکر را با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید تا یک دست شود .
  • سپس شیر را داخل ظرفی کوچک و بر روی شعله‎ی متعادل حرارات دهید تا زمانی که به نقطه جوش برسد .

طرز تهیه شکلات قهوه بارباجادا ( Barbajada )

  • قهوه را دم کنید و با مخلوط کاکائو و شکر ترکیب نمایید.
  • این مخلوط را آنقدر به هم زنید تا کف کند .
  • سپس شیر را به ترکیب قهوه و کاکائو اضافه نمایید .
  • در آخر برای سرو ، نوشیدنی را درون فنجان ریخته و به مقدار دلخواه خامه بر روی آن قرار دهید .

امیدوارم از این نوشیدنی بسیار خوشمزه ایتالیایی که از ترکیب قهوه و کاکائو تهیه می‌شود لذت ببرید. با قهوه ایلیا همراه باشید…

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *