بعد از چیدن قهوه باید آن را فراوری کرد تا بتواند به مرحلهی رست برسد و بعد از رست به یک فنجان عالی قهوه تبدیل گردد. برای فراوری قهوه سه روش وجود دارد که هر کدام از این سه روش شامل مزایا و معایبی میشوند. در کشورهای مختلف، نحوه فراوری قهوه نیز متفاوت است و بسته به یک سری عوامل از کشور به کشور یا حتی منطقه با منطقه متغیر است. در اینجا به یکی از این سه روش که به روش فراوری خیس یا شسته معروف است میپردازیم. در ویدیو زیر که توسط تیم تحریریه قهوه ایلیا برای شما آماده شده است نحوه فراوری قهوه به روش خیس را مشاهده خواهید کرد.