کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوهی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا است که در مورد اصول تهیه لاته آرت آموزش میدهد. آموزش کلسی کر یکی از بهترین و سادهترین آموزههای موجود در زمینه قهوه است به طوری که با دیدن این آموزش بیشتر مشکلات باریستاها در زمینه تهیه لاته آرت حل میشود و نتیجه ای بسیار عالی خواهد داشت. این ویدئو که به صورت اختصاصی توسط قهوه ایلیا ترجمه و تدوین شده است در اختیار علاقه مندان به قهوه قرار میگیرد. در این قسمت کلسی کر از دانشکده وولف در مورد مشکلات احتمالی که در تهیه کف شیر بوجود خواهد آمد صحبت می کند.
[alert style=”success”] آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت سوم [/alert]