آشنایی با لوازم و تجهیزات قهوه, آموزش

8 ترفند و نکته برای استفاده بهتر از مینی پرسو

ترفند مینی پرسو

در مقالات قبلی سایت با اینکه مینی پرسو چیست آشنا شدید و در مطلب ویدئو های رسمی و غیر رسمی مینی پرسو کلیه ویدئو های این اسپرسو ساز قدرتمند را به نظاره نشستید . در این مقاله قصد داریم شما را با 8 ترفند آشنا کنیم تا بتوانید به بهترین نحو از مینی پرسو خود استفاده کنید . پس با قهوه ایلیا همراه باشید .

1 – آب گرم :

بهتر است بگوییم آب داغ داغ ، همیشه در مینی پرسو از آب جوش استفاده کنید و برای اینکه بهترین نتیجه خروجی را ازدستگاه بگیرید ، بهتر است دستگاه را پیش گرم کنید . پیش گرم کردن مینی پرسو به این صورت است که باید مخزن آب جوش را پر نمایید ولی در مخزن قهوه هیچ پودری نریزید سپس دستگاه را ببندید، دستگیره پمپ را آزاد کنید و شروع به پمپ کردن آب جوش نمایید این کار را تا زمانی ادامه دهید تا آب به صورت کامل از دستگاه خارج شود . با این عمل دستگاه شما پیش گرم شده و قهوه ای که بعد از آن تهیه می‌کنید بسیار گرم ، دلچسب و خوش طعم خواهد شد .

 2 – آسیاب کردن :

برای مینی پرسو پودری ، میزان آسیاب قهوه بسیار مهم است .اگر شما پودر قهوه را به صورت آماده از مغازه خریداری می‌کنید از فروشنده بخواهید تا به شما قهوه اسپرسو بدهد . اما اگر شما خودتان قهوه را در منزل آسیاب می‌کنید با استفاده از راهنمای میزان آسیاب قهوه ، قهوه خود را به صورت اسپرسو آسیاب نمایید .

اگر بعد از تهیه قهوه ، اسپرسو بدست آمده رقیق بود میزان آسیابتان درشت است و اگر در هنگام پمپاژ کردن به سختی توانستید عمل پمپ کردن را انجام دهید قهوه شما بسیار ریز آسیاب شده و کمی باید درشت تر شود.

3 – محفظه پودر قهوه :

فشرده سازی پودر در محفظه باید به آرامی و مقدار کم انجام پذیرد .اگر می‌خواهید پودر قهوه بیشتری درون محفظه پودر قهوه بریزید ابتدا محفظه را تا بالاتر از ظرفیت خود پر کنید و در جای خود قرار دهید سپس نازل پایینی دستگاه را بر روی آن ببندید.

4 – زمان :

اگر بعد از 6 الی 7 فشار اول به پمپ ، پمپ دستگاه در جای خود کمی محکم شد ، کافی است 2 الی 3 ثانیه صبر کنید . با انجام این کار شما به آب , این اجازه را می‌دهید که به طور کامل در قهوه موجود در محفظه پودر قهوه نفوذ کند . بهترین روش پمپ کردن در مینی پرسو قانون یک ثانیه است . دستور العمل کار به این صورت است که وقتی دستگیره پمپ را به داخل فشار می‌دهید یک ثانیه صبر کنید سپس آن را آزاد کنید وقتی که دستگیره بیرون می‌آید مجدد یک ثانیه صبر کنید و همین فرایند را تا پایان کار تکرار کنید .

اگر شما فرایند پمپ کردن را سریع انجام دهید ، فشار مناسب جهت تهیه اسپرسوفراهم نمی‌شود و قهوه خروجی کیفیت خود را ازدست می‌دهد .

5 – کرما :

کرما یا همان به اصطلاح خامه تشکیل شده بر روی اسپرسو ، نشان دهنده نتیجه کارهایی است که شما انجام داده اید . اگر شما در اولین تلاش خود یک کرما طلایی و ضخیم بر روی اسپرسو بدست آورده اید باید به شما تبریک بگوییم چرا که همه مراحل را درست و دقیق انجام داده اید . اگر رنگ کرما شما سفید بود قطعا آب شما به قدر کافی داغ نبوده است و یا دستگاهتان را پیش گرم نکرده‌اید و اگر بر روی اسپرسو شما هیچ کرما ای تولید نشد و یا بسیار کم بود مشکلی در میزان آسیاب کردن شما وجود دارد.

6 – تفاله قهوه :

زمانی که کار با دستگاه به اتمام می‌رسد و شما مخزن پودر قهوه را خارج می‌کنید ، تفاله باقی مانده در سبد باید متراکم و خشک باشد ، اگر خیس و یا غیر متراکم باشد شما قهوه را به اندازه کافی آسیاب نکرده اید و یا مرحله پمپ کردن را صحیح انجام نداده‌اید .

7 – تمیز کردن :

هر بار که از مینی پرسو استفاده می‌کنید آن را بشویید . یک شست و شوی ساده با آب بعد از هر بار استفاده از مینی پرسو در عملکرد و طول عمر دستگاه بسیار تاثیر گذار است . کافی است بعد از استفاده ( اگر دیگر نمی‌خواهید قهوه درست کنید ) مخزن آب دستگاه را پر کنید و بدون ریختن پودر قهوه در دستگاه یک بار آب را درون دستگاه پمپ کنید این کار کلیه دستگاه شما را شست و شو می‌کند . ولی اگر می‌خواهید مجدد با دستگاه قهوه درست کنید کافی است محفظه پودر قهوه و قسمت بالایی و نازل را زیر شیر آب بگیرید و آن را بشویید .

8 – آزمایش کنید :

آزمایش کردن چاشنی زندگی است . دست به کار شوید و آزمایش کنید میزان آسیاب های مختلف را ، مخلوط کردن اسپرسو با شیر و یا کف شیر ، یک کاپوچینو یا کافه لاته عالی تهیه کنید و از هیجان زندگی با مینی پرسو لذت ببرید .

7 دیدگاه در “8 ترفند و نکته برای استفاده بهتر از مینی پرسو

  1. علی یونس گفت:

    من که هر چی ازمون و خطا میکنم در خصوص ساخت قهوه با قهوه ساز. مونوکارپ خوب نشد

    1. محسن مداحی گفت:

      سلام.
      شما می‌توانید با شماره پشتیبانی سایت تماس بگیرید تا شما رو راهنمایی کنند.در صورتی که دستگاه رو از قهوه ایلیا خریده باشید و دستگاه شما مشکلی داشته باشه برای شما تعویض خواهد شد.

  2. حامد گفت:

    سلام
    من با نانوپرسو باید بالای ۷۰ بار پمپ کنم تا یک شات بگیرم. بعد از حداقل ۲۰ بار پمپ یکم قهوه خارج میشه. ایراد از چی می‌تونه باشه؟
    درجه آسیاب هم اسپرسوه

    1. جلال رمضانی گفت:

      سلام. شما ابتدا یک بار بدون ریختن قهوه داخل سبد از دستگاه آب بگیرید اگر درست بود باید درجه اسیاب را درشت تر کنید

  3. محمد گفت:

    سلام
    دستگاه مینی اسپرسو تهیه کردم و خیلی راضیم ولی مدتی که خراب شده و درست پمپاژ نمیکنه برای تعمیر گاه به مشکل برخوردم و نمیتوانم تعمیرگاهی برای تعمیر پیداکنم از راهنمایی شما متشکر میشم اگر ادرس یا شماره تلفنی برای راهنمایی در دسترس بزارید ممنون

    1. جلال رمضانی گفت:

      سلام. باید با شرکت واکاکو ایران تماس بگیرید.

      1. alietaati گفت:

        سلام من مدت زیادی از این دستگاه استفاده میونم و کانلا ازش راضیم ولی تازگی دسته پمپاژ دستگام از جا خارج شده و میخواستم درتش کنم ولی هرچی تماس میگیرم پاسخگو نیستند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *