قهوه چیست؟
قهوه یا همان Coffee یک نوشیدنی با عطر و طعم متمایز تهیه شده از دانههای بو داده از گیاه Coffea است. دانه های قهوه (که به آنها گیلاس گفته میشود) بر روی درختان رشد می کنند؛ قهوه در بیش از 70 کشور دنیا، عمدتا در استوایی آمریکای لاتین، آسیای جنوب شرقی، هند و آفریقا، یافت میشود. درخت قهوه بین ۷ تا ۱۰ متر بلندی دارد و درهوای گرم و مرطوب رشد میکند. این درخت گل هایی کوچک و سپید دارد که بوی آن به بوی یاسمن نزدیک است. همچنین اندازه گیلاسها، بین ۱۵ تا ۱۸ میلی متر است که در آغاز، رنگ سبز و پس از رسیدن، رنگ گیلاس به خود می گیرد. از این رو در بعضی کشورها به درخت گیلاس هم شهرت دارد. قهوه بعد از نفت، دومین کالای تجاری جهان است. قهوه کمی اسیدی است (PH= 5.0-5.1 ) و می تواند به دلیل محتوای کافئین، اثر محرک بر روی انسان داشته باشد. این نوشیدنی یکی از پرمصرفترین نوشیدنیها در جهان است. این گیاه فوقالعاده فقط به درد بیدار شدن از خواب نمیخورد بلکه باعث کارآفرینی میشود، دوستان را گرد هم میآورد، نیروی کار را پر انرژی میکند و انواع آن _با کافئین و یا بدون کافئین_ برای سلامتی نیز مفید است. قهوه هم تاریخچه دارد هم دارای پیچیدگی است و از همه مهمتر دارای مقدار زیادی عنصر انسانی است. بیش از 200 ترکیب شیمیایی مختلف در قهوه وجود دارد که رست کردنش(بو دادن) این مقدار را به بیش از 1200 مادهی گوناگون افزایش می دهد.
گیلاس قهوه
هر گیلاس از 4 قسمت تشکیل شده است. قسمت رویی از دو قسمت outer skin و pulp تشکیل شده است که گوشت قهوه نام دارد و خارجی ترین لایه میوه قهوه است و معمولا از رنگ سبز تبدیل به رنگ زرد و در نهایت به رنگ قرمز یا بنفش در می آید و با استفاده از دستگاه آسیاب تر یا همان پالم گیر از روی دانهها جدا میشود و از آن برای تولید کود استفاده میشود. لایهی سوم به نام پکتین (pectin layer ) شناخته میشود و لایه چهارم پوست کاغذی (parchment) نام دارد. به این دو لایه موسیلاژ میگویند که لزج است و آن هم با شستشو جدا می شود. دانههای قهوه دو به دو به یکدیگر چسبیدهاند و پردهی نازکی میان دانهها وجود دارد که آنها را از هم جدا میکنند. پوسته روی آنها (silver skin) توسط آفتاب و یا دستگاههای خشک کن از دانهها جدا میشود تا در نهایت به دانه قهوه برسیم.
البته بر روی هر درخت کمتر از 20 % گیلاسها تک دانهای هستند که به آنها پیبی (pb) گفته میشود.
[kkstarratings]
Good
سلام.متاسفانه مطالب دارای رفرنس علمی نیستن و نمیشه به عنوان مرجع استفاده کرد.چون استخراج شده سایت های انگلیسی و کپی پست هست فقط عکس ها رو هم که از جای دیگه برداشتین book mark کردین و برند خودتون رو زدین و قانون کپی رایت رو رعایت نمیکنین و خودتون از بقیه توقع دارین که حتما منبع سایت شما رو ذکر کنن
سلام به شما دوست عزیز.
چنانچه خودتان فرمودید مطالب از سایتهای انگلیسی زبان و بسیار معتبر گرفته شده، و به طور قطع ترجمه مطلبی به منزله کپی برداری از آن مطلب به حساب نمی آید اگر چنین بود هیچ کتاب یا مقاله ای به زبان دیگر ترجمه نمیشد. در مورد تصاویر هم، تمامی تصاویری که کپی ریات داشتن خریداری شده و مابقی هیچ حق کپی رایتی نداشتته اند. در نهایت شما انتظار دارید مطالبی که توسط تیم مترجمی و تیم تحریریه ما ترجمه و جمع آوری شده اند، بدون نیاز به حق کپی رایت به دست شما داده شود ؟
علاوه بر این، بسیاری از مطالب سایت برخلاف گفته شما کاملا انحصاری توسط نویسندگان و متخخصین قهوه ایلیا تهیه و نوشته شده اند. بخ طور مثال: چگونه آسیاب قهوه 600N را ریگلاژ کنیم؟ همراه با ویدیو…
شمااگه سوادش و دارید برید از همون سایت های خارجی بخونید اینم عوض دستتون درد نکنه هست!
سلام. والا که بنده به عنوان یک نویسنده بسیار از این مطلب لذت بردم و با اجازتون تا حدودی در تولید محتوای یک مطلب در سایت بسته بندی غذایی از این مطلب کمک گرفتم.
ممنون