روش های دم کردن قهوه, آموزش

طرز تهیه قهوه یونانی

قهوه یونانی شبیه قهوه ترک است که میتوان آن را با مقادیری شکر یا بدون شکر میل کرد.حرفه ای ها این قهوه را روی ماسه داغ دم میکنند.با قهوه ایلیا همراه باشید.

طرز تهیه قهوه یونانی

 

مواد لازم :

  • پودر قهوه نرم آسیاب شده
  • آب سرد
  • قهوه جوش مناسب

طرز تهیه :

ابتدا دانه های قهوه را در آسیاب با درجه ی نرم آسیاب کنید.(دقت کنید که دانه های قهوه تازه باشند و تا آنجا که ممکن است دانه ها را نرم آسیاب کنید .اگر از فروشگاه قهوه ی پودر شده می خرید همان پودر قهوه ترک را خریداری کنید ).سپس یک فنجان آب سرد را در قهوه جوشی که برای درست کردن قهوه یونانی مناسب است بریزید.(قهوه جوش مناسب باید دارای کف پهن و خروجی باریک باشد تا قهوه ی شما به خوبی دم بکشد.دقت کنید که آب سرد باشد ).سپس پودر قهوه را داخل قهوه جوش بریزید و اگر دوست داشتید کمی شکر به آن اضافه کنید و آن را کمی هم بزنید تا شکر در آب حل شود.سپس قهوه جوش را روی شعله ی ملایم گاز قرار دهید.هنگامی که یک لایه فوم روی قهوه ی شما تشکیل شد و قهوه شروع به بالا آمدن کرد قهوه یونانی شما آماده شده است.دقت کنید که قهوه شما نجوشد چون طعم آن عوض می شود.قهوه را سرو کنید و از آن لذت ببرید.

 

 

3 دیدگاه در “طرز تهیه قهوه یونانی

  1. سیامک گفت:

    چه فرقی با قهوه ترک داره من اصلا متوجه نشدم ؟

    1. جلال رمضانی گفت:

      تفاوت قهوه یونانی با قهوه ترک در استفاده از شکر در حال تهیه و ظرف آن است.

  2. anahyta گفت:

    خیلی عالی.قهوه یونانی واقعا خوش طعمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *