روش دم سرد یکی از روشهای دم کردن قهوه میباشد که شاید کمتر با آن آشنایی داشته باشید . نوعی از قهوه نیز وجود دارد که به نام قهوه سرد شناخته شده است . قهوه دم سرد ( Cold Brew Coffee ) با قهوه سرد متفاوت است . در تهیه قهوه دم سرد قهوه از آب سرد و یا آب دمای اتاق در زمانی بین 12 تا 24 ساعت استخراج میشود . دانه های قهوه در این روش با درجه Coarse آسیاب میشوند . پس از آنکه قهوه در آب دمای اتاق یا خیسانده شد معمولا از یک فیلتر کاغذی یا یک صافی فلزی عبور میکند . قهوه به دست آمده از این روش بسیار غلیظ است . برای همین آن را با شیر ، آب ، یخ و سایر افزودنیها رقیق میکنند . اما قهوه سرد بوسیلهی آب داغ و چند قطعه یخ تهیه میشود . اگر دوست دارید تفاوت این دو روش را بصورت مختصر و مفید بدانید ، مشاهده اینفوگرافیک زیر را به شما توصیه میکنیم .
[divider height=”30″ style=”default” line=”default” themecolor=”1″]
[alert style=”success”] حتما مطالعه کنید : قهوه دم سرد ، ساده و صبور [/alert]
شما تا به حال کدام یک از این دو نوع قهوه را مصرف کردهاید ؟ اگر انسان صبوری هستید توصیه میکنیم حتما یک مرتبه قهوهای به روش سرد دم کنید و از مزایای آن بهره مند شوید و یا اینکه پس از فعالیتی بدنی و یا حرارت بالای بدن قهوهای سریع به روش سرد آماده کنید و از نوشیدن آن لذت ببرید !