در این مطلب به طرز تهیه قهوه بستنی آلمانی یا Eiskaffee میپردازیم. اگر چه طرز تهیه این قهوه بستنی بسیار ساده است، اما صرف نظر کردن از آن واقعا میتواند کاری سخت باشد. قهوه بستنی آلمانی برای مناطق با آب و هوای گرم بسیار عالی است. خوردن Eiskaffee به ویژه در زمانی که به دنبال قهوه هستید، اما قهوه داغ مناسب به نظر نمیرسد، بسیار دلچسب خواهد بود.
قهوه بستنی آلمانی میتواند لذت یک ماءالشعیر خنک را برای شما تداعی کند؛ با این تفاوت که کمی شیرینی و البته کالری آن کمتر است. از همه بهتر این که تهیه این قهوه بستنی فقط به یک تا دو دقیقه زمان نیاز دارد!
مواد اصلی تهیه قهوه بستنی آلمانی
- 2 تا 3 اسکوپ بستنی وانیلی
- 4 تا 8 اونس (115 تا 230 گرم) قهوه فوری یا قهوه دم کرده غلیظ خنک شده (اسپرسو غلیظ هم میتوانید استفاده کنید)
- خامه فرم گرفته
[idea] نوشیدنی های تهیه شده با قهوه [/idea]
مراحل تهیه قهوه بستنی آلمانی
1- اسکوپهای بستنی خود را در پایین لیوان قرار دهید.
2- قهوه سرد شده را بر روی بستنی بریزید.
3- بر روی قسمت بالایی لیوان، خامه فرم گرفته را بریزید.
چند ایده برای بهتر شدن قهوه بستنی آلمانی
- سعی کنید طعمها و شکلهای مختلف بستنیها را امتحان کنید. بستنیهای مغزدار یا دارای تکههای شکلات یا کوکی هم میتواند جالب باشد.
- میتوانید بر روی خامه فرم گرفته از شکلات رنده شده، پودر کاکائو یا دارچین برای تزئین و خوشطعم شدن قهوه بستنی آلمانی استفاده کنید.
- با اضافه کردن برخی نوشیدنیهای دیگر، میتوانید این قهوه بستنی را به یک نوشیدنی تبدیل کنید.
- برای تغییر طعم این قهوه بستنی میتوانید بر روی آن سس کارامل بریزید و بر روی سس کارامل هم کمی نمک دریایی درشت بپاشید.
- میتوانید مقداری تکههای مغز آجیل نظیر فندق، بادام زمینی، بادام و پسته که حالتی ترد و شکننده دارند، بر روی خامه فرم گرفته بریزید. همچنین، میتوانید از مغزهای بو داده و طعمدار شده هم استفاده کنید.
- شاید بهترین ایده این باشد که از بستنیهای خانگی برای تهیه قهوه بستنی آلمانی بهره بگیرید.