کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوهی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا است که در مورد اساس تهیه اسپرسو آموزش میدهد. آموزش کلسی کر یکی از بهترین و سادهترین آموزههای موجود در زمینه قهوه است به طوری که با دیدن این آموزش بیشتر مشکلات باریستاها و افراد در زمینه تهیه اسپرسو حل میشود و نتیجهای بسیار عالی خواهد داشت. این ویدئو که به صورت اختصاصی توسط قهوه ایلیا ترجمه و تدوین شده است در اختیار علاقه مندان به قهوه قرار میگیرد. کلسی در مورد نکتههای اولیه تهیه یک اسپرسو عالی و بی نظیر صحبت میکند، وی در این ویدیو به تمپ و تهیه اسپرسو می پردازد.
[alert style=”success”] آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت سوم[/alert]
سلام. وقتتون بخیر.
ممنون بابت سایت خوبتون و آموزشها. لطفا ادامه آموزش تهیه اسپرسو و لاته آرت توسط خانم کلسی کر میشه بزارید.
سلام .ممنون. آموزش اسپرسو چهار قسمت و آموزش لاته آرت 5 قسمت هستش و کاملا داخل سایت قرار داده شده.