روش های دم کردن قهوه, آموزش

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت دوم

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت دوم

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا است که در مورد اساس تهیه اسپرسو آموزش می‌دهد. آموزش کلسی کر یکی از بهترین و ساده‌ترین آموزه‌های موجود در زمینه قهوه است به طوری که با دیدن این آموزش بیشتر مشکلات باریستاها و افراد در زمینه تهیه اسپرسو حل می‌شود و نتیجه‌ای بسیار عالی خواهد داشت. این ویدئو که به صورت اختصاصی توسط قهوه ایلیا ترجمه و تدوین شده است در اختیار علاقه مندان به قهوه قرار می‌گیرد. در این قسمت و در ادامه مبحث اسپرسو، کلس کر در مورد میزان آسیاب و عصاره گیری قهوه توضیح می‌دهد.

[aparat id=”tQgGV”]

[alert style=”success”] آموزش اساس‌ تهیه اسپرسو‌ توسط کلسی کر قسمت اول [/alert]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *