آموزش, دانستنی های قهوه, دانش قهوه, روش های دم کردن قهوه

17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیان

17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیان

تقریبا تمام کسانیکه عاشق قهوه و به خصوص اسپرسو هستند، همیشه به دنبال راهی برای عصاره گیری بهترین اسپرسو هستند. این اشتیاق در مبتدیان و کسانیکه به تازگی وارد صنعت قهوه شده اند، بیشتر از دیگران است.

اما این اشتیاق گاهی باعث می شود راه های اشتباهی برگزینند و روش های غلطی را برای عصاره گیری اسپرسو انتخاب کنند. از این رو وجود راهنمایی برای آنها ضروری بوده و ما در این مقاله 17 نکته درباره بهترین اسپرسو را برای آنها برشمرده ایم.

مشاهده کنید: انواع اسپرسوساز خانگی در فروشگاه اینترنتی قهوه ایلیا

  1. نیازی به خرید دانه های اسپرسو ندارید

در واقع، چیزی به نام دانه های «اسپرسو» وجود ندارد. آنها صرفاً دانه های قهوه هستند که به اعتقاد برشته کننده آنها، بهترین اسپرسو را به شما می دهد. اما به هر حال، دانه های اسپرسوی مورد علاقه خود را امتحان کنید.

به همین ترتیب، در حالی که اکثر قهوه های تخصصی عربیکا هستند، سابقه طولانی در افزودن دانه های روبوستا به مخلوط اسپرسو در ایتالیا وجود دارد. نکته این است که هیچ قانون سخت و سریعی وجود ندارد. قهوه ای را بخرید که طعم خوبی برای شما دارد.

  1. دانه قهوه تازه برشته شده بخرید

مانند بسیاری از غذاها، قهوه زمانی بهترین است که تازه باشد. سعی کنید دانه هایی را بخرید که در یکی دو هفته گذشته برشته شده اند. بعد از دو هفته، قهوه شروع به کهنه شدن می کند. طعم آن کمتر و کمتر می شود، و متوجه خواهید شد که دستیابی به لایه ای متراکم از کرم روی اسپرسو سخت تر است.

  1. 17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیان از آسیاب مناسب استفاده کنید

همه آسیاب‌های قهوه یکسان ساخته نمی‌شوند و گرفتن بهترین اسپرسو هنر سختی است که به آسیاب مناسب نیاز دارد. اندازه آسیاب دانه ها باید ریز، از نظر اندازه مساوی و بدون توده باشند. آسیاب نباید ذرات زیادی را در خورد نگهدارد.

17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیانحداقل، مطمئن شوید که از آسیاب دو تیغه (مخروطی یا صفحه ای) استفاده می کنید. چراکه یک آسیاب تیغه ای (مانند مخلوط کن) به سادگی نمی تواند دانه ها را برای اسپرسو آماده کند. اگر در خانه آسیاب ندارید، دانه‌ها را از یک کافی‌شاپ یا برشته‌کننده محلی بخرید تا آن‌ها را برای شما تازه آسیاب کند.

مطالعه کنید: 3 مرحله مهم عصاره گیری اسپرسو

  1. از قهوه تازه آسیاب شده استفاده کنید

دانه آسیاب شده حتی سریعتر کهنه می شود. بهتر است هنگام تهیه هر نوع قهوه از دانه های تازه آسیاب شده استفاده کنید، اما درباره بهترین اسپرسو این امر ضروری است.

اگر در حال خرید قهوه از قبل آسیاب شده هستید، سعی کنید بیش از آن چیزی که می توانید در یک هفته بنوشید، خریداری نکنید. می‌توانید با استفاده از یک ظرف مناسب برای نگهداری قهوه که در مکانی خنک و تاریک نگهداری می شود، این مدت را تا دو هفته افزایش دهید.

  1. اندازه آسیاب مهم است

17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیانبرای بهترین اسپرسو باید قهوه را ریز آسیاب کنید، البته نه به ریزی قهوه ترک، بلکه ریزتر از دم آوری قطره ای (فیلتری). دلیل این امر به سرعت سریع تهیه اسپرسو مربوط می شود. فقط حدود 30 ثانیه طول می کشد تا یک شات اسپرسو بگیرید. در این مدت کوتاه، آب باید تمام طعم قهوه را استخراج کند و تنها راه این است که قهوه خیلی ریز آسیاب شود.

  1. همه چیز را از قبل گرم کنید

از آنجایی که اسپرسو حجم بسیار کمی از مایع است، گرمای خود را خیلی سریع از دست می دهد، به خصوص هنگامی که با جرم بزرگتری از چیزی سرد تماس پیدا می کند. برای جلوگیری از این امر، هم پرتافیلتر و هم فنجان ها را با استفاده از آب داغ از قبل گرم کنید.

  1. اهمیت فشرده کردن (تمپ کردن)

اول از همه، اگر دستگاه اسپرسوساز شما با یک تمپر پلاستیکی همراه بود، آن را در سطل بازیافت بیندازید و یک تمپر فلزی بخرید.

  1. 17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیان قانون طلایی را بدانید، اما بر اساس آن زندگی نکنید

قانون طلایی نحوه استفاده از اسپرسوساز است. این قانون بیان می کند که عصاره گیری یک دبل شات با دوز صحیح، آسیاب و تمپینگ درست باید 25 ثانیه طول بکشد.

17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیاناین یک دستورالعمل عالی برای مبتدیان برای گرفتن بهترین اسپرسو است، اما وحی منزل نیست. قانون واقعی این است که اسپرسو برای شما خوشمزه باشد، نه اینکه در مورد زمان بندی وسواس داشته باشید.

مشاهده کنید: انواع قهوه های تازه رست ایلیا

  1. همه چیز را تمیز نگه دارید

این امر بسیار مهم است و اغلب نادیده گرفته می شود. هنگامی که اسپرسو خوشمزه خود را در دست دارید، به نظر می رسد که کارتان تمام شده است. اما اگر می خواهید اسپرسوی فردایتان هم به همان اندازه خوشمزه باشد، باید کمی تمیز کاری کنید.

روزانه هدگروپ را پاک کنید و پرتافیلتر را با آب گرم تمیز کنید. اینها دو مکانی هستند که روغن قهوه در آنجا جمع شده و در نهایت فاسد می شود.

  1. ترازو بهتر از قاشق است

همیشه بهتر است قهوه خود را با وزن اندازه گیری کنید نه با حجم. این تنها راه برای اطمینان از این است که هر بار دقیقاً همان مقدار قهوه را مصرف ‌کنید. هیچ چیز بدتر از این نیست که یک روز یک شات عالی بگیرید و روز بعد نتوانید آن را تکرار کنید. بنابراین روی یک ترازوی قهوه با دقت 0.1 گرم سرمایه گذاری کنید.

  1. 17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیان دوز صحیح را دریافت کنید

حالا که متقاعد شدید که قهوه‌تان را وزن کنید، احتمالاً از خود می‌پرسید که چه مقدار باید قهوه مصرف کنید. این مقدار کمی به اندازه پرتافیلتر و سلیقه شما بستگی دارد. با این حال، یک دستورالعمل تقریبی این است که از 6 تا 10 گرم برای یک شات و 16 تا 20 گرم برای دبل شات استفاده کنید. (این اعداد برای دستگاه های صنعتی است و برای دستگاه خانگی بین 2 تا 4 گرم از هر کدام باید کم کنید.)

  1. 17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیان سبد فیلتر خود را تعویض کنید

اگر یک دستگاه اسپرسوساز ارزان دارید، به احتمال زیاد با یک سبد فیلتر تحت فشار روبرو هستید. یکی از آسان‌ترین و کم‌هزینه‌ترین به‌روزرسانی‌ها برای گرفتن بهترین اسپرسو ، تعویض آن با گزینه‌ای بدون فشار است که اسپرسویی شیرین‌تر و نرم‌تر به همراه خواهد داشت.

تنها نکته این است که عصاره گیری اسپرسو از یک سبد بدون فشار بدون دانه های آسیاب شده به اندازه کافی سخت است. بنابراین ابتدا آسیاب خود را ارتقا دهید.

مطالعه کنید: آسیاب قهوه اسپرسو در خانه ؛ نکات و روش ها

  1. دمای آب مهم است

اگر یک اسپرسو ساز اتوماتیک دارید که آب را برای شما گرم می کند، ادامه دهید و به نکته بعدی بروید.

17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیاناما اگر از دستگاه اسپرسوساز دستی استفاده می کنید و آب را در یک کتری گرم می کنید، بدانید که دمای مناسب آب برای استخراج بهترین اسپرسو حیاتی است. از آب جوش استفاده نکنید و دمای آب را در محدوده 90 تا 96 درجه سانتیگراد قرار دهید.

  1. کیفیت آب نیز مهم است

قهوه 98٪ آب است. همیشه هنگام دم کردن اسپرسو از آب فیلتر شده استفاده کنید. نه تنها طعم را بهبود می بخشد، بلکه لوله کشی داخل دستگاه اسپرسوساز شما را نیز تمیز نگه می دارد.

17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیاندانشمندان قهوه در مورد ترکیب آب بهینه برای قهوه تحقیق کرده اند. همچنین بهتر است از آبی استفاده کنید که سختی یا TDS زیادی نداشته باشد اما خیلی هم نرم نباشد. برخی از مواد معدنی برای بهترین طعم بسیار مهم است.

مشاهده کنید: انواع لوازم جانبی قهوه ساز و اسپرسوساز در فروشگاه اینترنتی قهوه ایلیا

  1. لوازم جانبی خوب مهم هستند

اگر به اصول اولیه تهیه بهترین اسپرسو تسلط دارید، چند لوازم ضروری را به تجهیزاتتان اضافه کنید. تجهیزاتی که کارایی شما را بهبود می بخشند. با لوازمی همچون تمپر، تمپ مت، دستمال مخصوص تمیزکاری و ناک باکس شروع کنید.

  1. 17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیان درجه آسیاب مناسب را انتخاب کنید

اگر بر تکنیک های بهترین اسپرسو تسلط دارید، زمان آن فرا رسیده است که از عصاره گیری خوب به عصاره گیری عالی برسید، که به معنای اندازه گیری اندازه آسیاب خود است.

اگر خیلی درشت آسیاب کنید، آب از پرتافیلتر فوران می کند و گلوله ای آبکی و قابض به جا می گذارد. اگر هم خیلی ریز آسیاب کنید، آب به سختی بیرون می آید و در نتیجه عصاره ای کم و به شدت تلخ ایجاد می شود.

17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیانتنها راه حل؟ تمرین. در جستجوی بهترین اسپرسو ، آماده تهیه و نوشیدن مقدار زیادی اسپرسو شوید.

  1. ذرات قهوه را در پرتافیلتر توزیع کنید

این نکته دیگری برای اسپرسوهایی است که دیگر کاملاً مبتدی نیستند و به دنبال آخرین بهبود هستند. برای بهترین اسپرسو ، آب باید به طور یکنواخت از طریق پرتافیلتر جریان یابد. بنابراین نباید هیچ توده یا حفره هوا بین ذرات قهوه قبل از تمپ کردن وجود داشته باشد.

توزیع یکنواخت ذرات قهوه با استفاده از وسیله ای نوک تیز، راه حلی برای این مسئله است. شما می توانید بسیاری از ابزارهای گران قیمت را برای این کار بخرید، اما صادقانه بگوییم، یک خلال دندان، سنجاق یا سوزن ظریف نیز به همان اندازه خوب است.

مطالعه کنید: فوم اسپرسو (کرما) چیست و چگونه آن را کنترل کنیم؟

جمع بندی

اگر تمام این 17 نکته را برای گرفتن بهترین اسپرسو عملی کرده اید، به شما تبریک می گوییم! شما دیگر یک مبتدی اسپرسو نیستید. نظر شما در مورد این لیست چیست؟ اگر به شما کمک کرد، حتما آن را به اشتراک بگذارید و برای دوستان قهوه دوست خود ارسال کنید.

منبع: Homegrounds

‫0/5 ‫(0 نظر)

1 دیدگاه در “17 نکته درباره بهترین اسپرسو برای مبتدیان

  1. 989135133670 گفت:

    سلام ممنون از سایت خوبتون
    من یه دستگاه اکیلیس مدلCM620دارم این مدل فقط یه کلید روشن وخاموش اسپرسو دارد اما هنوز نتوانستم بفهمم که چقدر اب در مخزنش بریزم چون وقتی دستگاه رو روشن میکنم شروع به کار میکند و اساره گیری اما بیش از حد اب خارج میشود و اصلا فوم هم نمیدهد چند بار امتحان کردم وقتی هم که زودتر خاموش میکنم بعد از خاموش شدن هم تا چند ثانیه هنوز اب بیرون میاید ایا میزان ابی که میریزم باید اندازه یه شات باشد یا زودتر دستگاه را خاموش کنم علت فوم ندادنش چیست ممنون میشم راهنماییم کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *