دمنوش ها

طرز تهیه دمنوش زعفران

طرز تهیه دمنوش زعفران

از دیرباز تاکنون زعفران در ایران جایگاه ویژه‌ای در زندگی روزمره مردم داشته است. از این گیاه ارزشمند در طب سنتی و غذاهای اصیل ایرانی استفاده‌ی فراوانی می‌شده است. امروزه نیز مردم کم و بیش از خواص زعفران آگاه اند و از آن استفاده می‌کنند. امروز می‌خواهیم به طرز تهیه دمنوش زعفران‌ بپردازیم. با قهوه ایلیا همراه باشید…

طرز تهیه دمنوش زعفران

دمنوش زعفران

دمنوش زعفران‌‌ از نظر طب سنتی طبیعت گرم و خشک دارد و از این رو برای افراد سرد مزاج بسیار مناسب است. زعفران به دلیل رنگدانه‌هایی که دارد حاوی مقادیر زیادی آنتی اکسیدان است و از این رو ضد سرطان نیز محسوب می‌شود. زعفرن خواص زیادی برای سلامتی انسان دارد به طوریکه از زمانهای قدیم تا به امروز، نقش مهمی در صنعت داروسازی ایفا کرده است.

طرز تهیه دمنوش زعفران

شیوه‌های استفاده از زعفران‌‌ متفاوت است اما رایجترین و ساده‌ترین روش، استفاده به عنوان دمنوش است.

[alert style=”success”] طرز تهیه دمنوش زنجبیل و خواص آن [/alert]

خواص زعفران

همانطور که گفتیم زعفران دارای خواص زیادیست از جمله :

زعفران‌ دارای مواد ضد آلزایمر بوده و برای تقویت حافظه بسیار مفید است و به افرادی که سابقه‌ی خانوائگی در آلزایمر دارند توصیه می‌شود.

سرخوش کننده و نشاط آور است و انسان را از غم‌ رهایی می‌بخشد و به همین دلیل برای افراد افسرده و ناراحت بسیار مفید است.

نوشیدن زعفران برای رفع دردهای قاعدگی نیز مفید بوده و تنظیم کننده‌ی دوره ماهیانه می‌باشد.

طرز تهیه دمنوش زعفران

در طب سنتی از زعفران‌ برای درمان سرفه و گلو درد نیز استفاده می‌شود.

خاصیت ادرار آوری دارد و باعث شستشوی کلیه‌ها و مثانه نیز می‌شود.

اشتها آور است و برای افراد لاغر توصیه می‌شود.

طرز تهیه دمنوش زعفران

برای تهیه دمنوش زعفران می‌توانید از پودر یا رشته کامل آن و در چندین روش استفاده کنید.

روش اول :

تعدادی رشته زعفران را ( بستگی به کیفیت زعفران مصرفی دارد. هرچه کیفیت زعفران کمتر باشد باید از تعداد بیشتری استفاده شود ) درون یک لیوان آب جوش بریزید و به مدت 15 دقیقه صبر نمائید. دمنوش شما آماده است و میتوانید از آن لذت ببرید.

طرز تهیه دمنوش زعفران

روش دوم

تعدادی رشته‌ی زعفران را به خوبی بکوبید یا آسیاب کنید. آن را درون قوری ریخته و به مقدار مناسب آب سرد اضافه کنید. حدود 30 دقیقه قوری را بر روی حرارت یا بر روی سماور قرار دهید. دمنوش شما آماده است و می‌توانید از آن لذت ببرید.

روش سوم

در این روش در کنار زعفران‌ از چای سیاه نیز استفاده میشود. یک پیمانه چای خشک در قوری ریخته و مقدار مناسب آب به آن اضافه کنید. زعفران را به صورت رشته یا به صورت کوبیده شده داخل قوری بریزید. پس از دم شدن می‌توانید از نوشیدنی چای زعفرانی خود لذت ببرید.

طرز تهیه دمنوش زعفران

نکته‌ی بسیار مهم در مصرف زعفران ممنوعیت استفاده ان در زمان بارداری و دوران قاعدگی است. زعفران‌ می‌تواند موجب سقط جنین شود.

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *