16 دسامبر 2018
طرز تهیه دمنوش رازیانه و خواص آن

طرز تهیه دمنوش رازیانه و خواص آن

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه رازیانه یا بادیان گیاهی از خانواده هویج است که از نظر طب سنتی طبیعتی گرم و خشک […]
13 دسامبر 2018
فرهنگ لغت برای رست کننده‌های خانگی

فرهنگ لغت برای رست کننده‌های خانگی

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 9 دقیقه برای علاقه مندان به قهوه، کارهای کمی بهتر از سر کشیدن یک فنجان عالی قهوه ایست اما […]
4 دسامبر 2018
چگونه دستگاه اسپرسوساز را تمیز نگهداریم ؟

چگونه دستگاه اسپرسوساز را تمیز نگهداری کنیم ؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه بدون شک با دستگاه اسپرسوساز کثیف و مخدوش نمی‌توان به اسپرسویی با کیفیت بالا دست یافت. تمیز […]
2 دسامبر 2018
چگونه اکسیژن بر کیفیت قهوه سبز تاثیر منفی می‌گذارد ؟

چگونه اکسیژن بر کیفیت قهوه سبز تاثیر منفی می‌گذارد ؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه همه‌ی ما به خوبی می‌دانیم که اکسیژن بر قهوه رست شده و پودر قهوه تاثیر منفی می‌گذارد […]
22 نوامبر 2018
دمنوش چیست ؟

دمنوش چیست ؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه شاید شماهم کم و بیش با واژه دمنوش آشنا باشید و یا دسته کم یکبار با آن […]
20 نوامبر 2018

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و خواص آن

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه همه‌ی ما کم و بیش با گیاه زنجبیل آشنا هستیم و می‌دانیم که خواص بسیار زیادی برای […]
17 نوامبر 2018
5 باور غلط در مورد قهوه !!!

5 باور غلط در مورد قهوه !!!

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 1 دقیقه قهوه در دنیای امروز بسیار محبوب است و روزانه به طرفداران آن اضافه می‌شود. همانطور که مصرف […]
13 نوامبر 2018
راهنمایی برای ترکیب دانه‌های قهوه

راهنمایی برای ترکیب دانه‌های قهوه

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه ترکیبات در بیشتر کافی شاپ‌ها یک اصل ثابت است و هر شرکت رست کننده‌ی قهوه نیز باید […]
1 نوامبر 2018
طرز تهیه دمنوش زعفران

طرز تهیه دمنوش زعفران

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه از دیرباز تاکنون زعفران در ایران جایگاه ویژه‌ای در زندگی روزمره مردم داشته است. از این گیاه […]
16 اکتبر 2018

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت سوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 1 دقیقه کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
18 سپتامبر 2018
آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت دوم

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 1 دقیقه کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
15 سپتامبر 2018

راهنمای نصب و راه اندازی اسپرسوساز در کافه

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه نصب و راه اندازی دستگاه اسپرسوساز برای یک کافه به سادگی خرید، تحویل و جایگذاری آن نیست […]