طرز تهیه کاپوچینو فندق ( Hazelnut Cappuccino )

کاپوچینو فندق یکی دیگر از نوشیدنی‌های خوش طعمی است که با استفاده از قهوه اسپرسو تهیه می‌شود . اگر از دوست‌داران قهوه بخصوص اسپرسو هستید پیشنهاد می‌کنیم حتما این مطلب را مطالعه فرمایید و یکی دیگر از نوشیدنی‌های فوق العاده بر پایه اسپرسو را فرا گرفته ، آن را در منزل تهیه کرده و از نوشیدن آن لذت ببرید . با قهوه ایلیا همراه باشید .


مواد لازم :

  • شیر : نصف فنجان
  • شربت فندق : 2 قاشق غذاخوری
  • پودر قهوه : 1 قاشق غذاخوری
  • آب داغ : یک چهارم فنجان
  • پودر کاکائو : مقداری جهت تزئین

طرز تهیه کاپوچینو فندق :

1 ) شربت فندق :

ابتدا شربت فندق را آماده کنید .

مواد لازم جهت تهیه شربت فندق :

  • آب : 250 میلی‌لیتر
  • شکر قهوه‌ای : 200 گرم
  • فندق : 150 گرم
  • عسل : مقداری

1 – ابتدا فندق‌ها را با استفاده از آسیاب به پودر تبدیل کنید . پودر فندق را به مدت 15 دقیقه و با دمای 160 درجه سانتیگراد / 320 درجه فارنهایت درون فر یا مایکروویو بگذارید تا رنگ آن قهوه‌ای شود و عطر آن فضای آشپزخانه‌ی شما را پر کند . سپس آن را از فر بیرون بیاورید .

2 – تابه را روی اجاق قرار داده ، آب و شکر و عسل را داخل آن ریخته و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند . سپس پودر فندق را به ترکیب اضافه کرده و حداقل به مدت 5 دقیقه هم بزنید . پس از آن زیر اجاق را کم کرده و پس از سه الی چهار دقیقه تابه را از روی اجاق بردارید و اجازه دهید خنک شود .

  •  عسل علاوه بر خواص فوق‌العاده‌ای که دارد به شربت فندق شما طعم ویژه‌ای را می‌بخشد اما استفاده‌ی از آن اختیاری می‌باشد .

2 ) تهیه قهوه :

بوسیله‌ی موکاپات و یا اسپرسوساز برقی یک شات اسپرسو تهیه نمایید .

حتما مطالعه کنید : تهیه قهوه با استفاده از موکاپات و اسپرسو ساز برقی

3 ) تهیه کف شیر :

کاپوچینو فندق

برای تهیه کف شیر ، ابتدا شیر برای چند دقیقه روی اجاق قرار دهید تا گرم شود ( نیازی به جوش آمدن شیر نیست ) .سپس بوسیله‌ی همزن شیر را آنقدر بزنید تا به کف شیر تبدیل شود .

حتما مطالعه کنید : طرز تهیه کف شیر با استفاده از کف‌شیر ساز دستی ، فرنچ پرس و نازل بخار  

4 ) ترکیب مواد و اضافه کردن کف شیر :

دو قاشق غذاخوری از شربت فندق ، یک شات اسپرسو و یک چهارم فنجان آب را باهم مخلوط کنید . مواد را درون ظرفی ریخته و روی اجاق گاز و یا درون فر قرار دهید تا گرم شود . سپس آن را هم بزنید تا یکدست شود . پس از مخلوط شدن مواد باهم ، آن را درون یک ماگ یا فنجان ریخته و کف شیری را که از قبل تهیه کرده‌اید روی آن بریزید .

در انتها جهت تزئین می‌توانید مقداری پودر کاکائو نیز اضافه نمایید . همچنین اضافه کردن چند تکه موز و یا چند دانه فندق می‌تواند باعث زیباتر شدن تزئین شما شود .

حالا کاپوچینو فندق شما آماده است ، با لذت بنوشید !


اگر تجربه‌ای در زمینه‌ی تهیه‌ی این نوشیدنی دارید با ما و کاربران به اشتراک بگذارید .

امید غفوری
امید غفوری
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی است و از سال 92 در زمینه های مختلف زبان از جمله ترجمه و تدریس فعالیت داشته است. وی سابقه فعالیت در چند سایت مختلف را به عنوان نویسنده و مترجم دارد و از سال 95 به تیم قهوه ایلیا پیوسته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *