طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی ( Vietnamese Egg Coffee )

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه

قهوه تخم مرغ ویتنامی یک نوشیدنی اهل ویتنام است که به طور سنتی از زرده تخم مرغ ، شکر ، شیر و قهوه ربوستا تهیه می‌شود. در این نوشیدنی با زدن زرده تخم مرغ ، شکر و شیر مخلوطی نیمه جامد به دست می آید و با اضافه کردن آن به قهوه ، نوشیدنی خوشمزه ای به دست می‌آید.

این نوشیدنی در بیشتر کافه‌های هانوی سرو می‌شود که از دهه 1950 مرسوم شد . کافه گیانگ به خصوص برای سرو این نوشیدنی بسیار مشهور شده است. در داستانی ، گیانگ که یک کافه دار بود در یکی از شب‌ها که شیر در کافه اش به اتمام رسیده بود، تصمیم گرفت به جای آن از تخم مرغ و شیر خشک استفاده نماید. از آن زمان این نوع نوشیدنی در تمامی منوهای کافه های شهر هانوی قرار گرفت و رفته رفته در کل ویتنام مرسوم شد و  علاقه مندان زیادی به خود جلب کرد. در روش سنتی این نوشیدنی معمولا فنجان قهوه داخل یک کاسه آب داغ قرار میگیرد به آن دلیل که دمای نوشیدنی حفظ شود وگرم سرو شود .

طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی ( Vietnamese Egg Coffee )

مواد لازم برای تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی برای 2 نفر

قهوه دم شده به مقداری که 3/4 دو فنجان را پر نماید.

2 عدد زرده تخم مرغ .

6 قاشق غذاخوری شیر .

1/2 قاشق غذاخوری اسانس وانیل .

یک قاشق مرباخوری شکر.

طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی ( Vietnamese Egg Coffee )

طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی

ابتدا قهوه را دم کرده و آماده نمایید. قهوه معمولا درون فیلترهای مخصوص ویتنامی دم می‌شود که شبیه به ظرف قهوه هندی است اما در صورت موجود نبودن این فیلتر از قهوه دمی نیز می‌توان استفاده کرد.

استفاده از شکر و وانیل اختیاری است. از شکر برای ایجاد حالتی شیرین و پف دار استفاده می‌شود و از وانیل برای ایجاد رایحه‌ای خوش . بنابراین شما در مصرف آن اختیار تام دارید. 

حتما مطالعه کنید : قهوه فیلتری هند

سپس زرده تخم مرغ را به همراه اسانس وانیل و شکر با یکدیگر مخلوط نمایید . کمی بعد شیر را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا ماده‌ای نیمه جامد مانند سس مایونز به دست آید.

طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی ( Vietnamese Egg Coffee )

قهوه خالص را داخل فنجان بریزد و مخلوط تخم مرغ را بر روی آن اضافه نمایید.

اگر مایل هستید به روش سنتی کار کنید می‌توانید فنجان را داخل یک کاسه آب داغ قرار دهید . با این کار دمای قهوه حفظ خواهد شد و تخم مرغ طعم خود را از دست نخواهد داد.

طرز تهیه قهوه تخم مرغ ویتنامی ( Vietnamese Egg Coffee )

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین مقالات ما و جشنواره های فروش ویژه قهوه ایلیا مطلع شوید ، ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

2 دیدگاه ها

  1. AvatarAmir گفت:

    همین الان درستش کردم ی کم که میزارید تخم مرغ و شیرتون که مخلوط شده بمونه حالت سفت میگیره بعدش بریزید روی قهوتون نوش جان کنید
    طعم بسیار خوشمزه و دل نشینی داره طعمش رو زبون می مونه
    سعی کنید ترکیبتون رو ی جوری گرم کنید بعد رو قهوه بریزد چون من اینکارو نکردم قهوم حالت سرد و گرم شده بود که اصا جذاب نیس
    مقدار شکر رو خیلی دقت کنید
    مال من خیلی شیرین شده بود دلمو ی کم زد کم تر شیرینش کنید
    ممنون از سایت خوب ایلیا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *