طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

دسر ژلاتین قهوه یا ژله قهوه یکی از دسرهای بی نظیر قهوه است که از ژلاتین و قهوه معطر تهیه می‌شود و با خامه سرو می‌شود. چندین گونه و نوع ژله قهوه و همچنین روش سرو متفاوت وجود دارد. برخی علاقه دارند که ژله قهوه را با یک قاشق بستنی وانیلی سرو کنند و برخی دیگر به خامه علاقه بیشتری نشان می‌دهند.

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

برخی از علاقه‌مندان به این دسر آن را به شکل مکعب سرو می‌کنند و برخی دیگر با  قالب های بزرگتر، اما نکته اینجاست که هیچ تفاوتی ندارد که ژله قهوه چگونه تهیه و سرو شود مهم این است که بسیار خوشمزه و دلچسب است.

در این دستورالعمل ما از قالب بزرگتر و همچنین خامه برای تزیین این دسر خوشمزه استفاده خواهیم کرد . با ما همراه باشید…

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

مواد لازم برای تهیه ژلاتین قهوه

مقدار سرو برای 6 نفر – زمان آماده سازی 10 دقیه – زمان تهیه کامل 6 ساعت.

  • 181 گرم شکر سفید .
  • 25 گرم پودر ژلاتین بدون طعم.
  • 900 میلی‌لیتر قهوه دم شده.
  • 378 میلی‌لیتر آب
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو.
  • 284 گرم خامه زده شده.

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

  • ابتدا پودر ژلاتین و شکر را داخل یک تابه بریزد و آنها را مخلوط نمایید.
  • سپس قهوه دم شده و آب گرم را بر روی آنها ریخته خوب به هم زنید.
  • تابه را برروی اجاق گذاشته و با شعله‌ی بسیار کم آنقدر این مخلوط را به هم زنید تا پودر ژلاتین و شکر کاملا در آب و قهوه حل شوند.
  • تابه را از روی حرارت بردارید.
  • آب لیمو را به ترکیب خود اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید.
  • ترکیب به دست آمده را در قالب های دلخواه خود بریزید.
  • سپس ظرف خود را به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • بعد از خروج از یخچال می‌توانید با خامه آن را تزئیین نماید.
  • دسر بسیار خوشمزه شما آماده است. از آن لذت ببرید.

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

این دسر بسیار خوشمزه در آسیا و کشورهای شرقی مرسومیت بیشتری دارد. شما می‌توانید آن را در قالب‌های متعددی تهیه نمایید ولی معمولا آنرا برای سهولت در سرو با خامه به اشکال مکعبی تهیه می‌نمایند.

مطالب مرتبط:

به اشتراک بگذارید:
جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *