زمان مورد نیاز برای مطالعه : 2 دقیقه

دسر ژلاتین قهوه یا ژله قهوه یکی از دسرهای بی نظیر قهوه است که از ژلاتین و قهوه معطر تهیه می‌شود و با خامه سرو می‌شود. چندین گونه و نوع ژله قهوه و همچنین روش سرو متفاوت وجود دارد. برخی علاقه دارند که ژله قهوه را با یک قاشق بستنی وانیلی سرو کنند و برخی دیگر به خامه علاقه بیشتری نشان می‌دهند.

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

برخی از علاقه‌مندان به این دسر آن را به شکل مکعب سرو می‌کنند و برخی دیگر با  قالب های بزرگتر، اما نکته اینجاست که هیچ تفاوتی ندارد که ژله قهوه چگونه تهیه و سرو شود مهم این است که بسیار خوشمزه و دلچسب است.

در این دستورالعمل ما از قالب بزرگتر و همچنین خامه برای تزیین این دسر خوشمزه استفاده خواهیم کرد . با ما همراه باشید…

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

مواد لازم برای تهیه ژلاتین قهوه

مقدار سرو برای 6 نفر – زمان آماده سازی 10 دقیه – زمان تهیه کامل 6 ساعت.

  • 181 گرم شکر سفید .
  • 25 گرم پودر ژلاتین بدون طعم.
  • 900 میلی‌لیتر قهوه دم شده.
  • 378 میلی‌لیتر آب
  • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو.
  • 284 گرم خامه زده شده.

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

  • ابتدا پودر ژلاتین و شکر را داخل یک تابه بریزد و آنها را مخلوط نمایید.
  • سپس قهوه دم شده و آب گرم را بر روی آنها ریخته خوب به هم زنید.
  • تابه را برروی اجاق گذاشته و با شعله‌ی بسیار کم آنقدر این مخلوط را به هم زنید تا پودر ژلاتین و شکر کاملا در آب و قهوه حل شوند.
  • تابه را از روی حرارت بردارید.
  • آب لیمو را به ترکیب خود اضافه کرده و با هم مخلوط نمایید.
  • ترکیب به دست آمده را در قالب های دلخواه خود بریزید.
  • سپس ظرف خود را به مدت 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  • بعد از خروج از یخچال می‌توانید با خامه آن را تزئیین نماید.
  • دسر بسیار خوشمزه شما آماده است. از آن لذت ببرید.

طرز تهیه دسر ژلاتین قهوه

این دسر بسیار خوشمزه در آسیا و کشورهای شرقی مرسومیت بیشتری دارد. شما می‌توانید آن را در قالب‌های متعددی تهیه نمایید ولی معمولا آنرا برای سهولت در سرو با خامه به اشکال مکعبی تهیه می‌نمایند.

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین مقالات ما و جشنواره های فروش ویژه قهوه ایلیا مطلع شوید ، ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *