طرز تهیه آیس کافی ژاپنی ( Japanese Iced Coffee )

کلمات ” قهوه ” و ” سرد ”  کلماتی هستند که برای هر علاقمند به قهوه معمولا ترکیب نامأنوسی است . قهوه داغ از قهوه سرد دارای طعم و تلخی بهتری می‌باشد . اما در روزهای گرم تابستان که همه تلاش‌ها برای اندکی خنک شدن انجام می‌شود ، آیا نوشیدن  قهوه داغ محبوب شما ، جذابیت همیشگی را دارد ؟ راه حل پیشنهادی ما آیس کافی ژاپنی است .با ما همراه باشید.

در این مرحله قصد داریم آیس کافی ژاپنی را قدم به قدم و با استفاده از هاریو V60 به شما آموزش دهیم .

  • ریختن قالب های یخ در قوری قهوه

آیس کافی ژاپنی

برای تهیه آیس کافی ژاپنی شما 170 گرم یخ نیاز دارید . این مقدار را پیش از تهیه قهوه داخل قوری می‌ریزیم . زمانی‌ که قهوه پس از فیلتر شدن داخل قوری ریخته شد ، به وسیله این یخ ها قهوه خنک خواهد شد .

  • آسیاب کردن قهوه و ریختن آن روی فیلتر

آیس کافی ژاپنی

برای تهیه آیس کافی ژاپنی ما به شما پیشنهاد می‌دهیم از 35 گرم دانه‌ قهوه‌ی تازه استفاده کنید . درجه آسیاب قهوه برای استفاده در این روش باید Medium – Coarse باشد . سپس پودر قهوه تهیه شده را روی فیلتر دستگاه هاریو V60 بریزید .

حتما مطالعه کنید : راهنمای میزان آسیاب قهوه

  • ریختن یکنواخت آب

آیس کافی ژاپنی

آب باید در حدود 92 درجه سانتیگراد باشد ، این دما برای دم آوری قهوه و سپس سرد شدن بسیار مناسب است . به نحوی که پس از 2 دقیقه آیس کافی ژاپنی سرد شده و آماده نوشیدن می‌گردد . همچنین برای تهیه آیس کافی ژاپنی 330 گرم آب نیازمندیم که با مجموع یخ های آب شده حجمی حدود نیم لیتر پیدا می‌کند .

ابتدا مقداری کمی آب داغ روی پودر قهوه می‌ریزیم تا تمام سطح آن را فرا گیرد . این کار را برای خروج گاز CO2 که از واکنش اولیه آب با پودر قهوه بوجود می‌آید ، انجام می‌دهیم . پس از ۳۰ ثانیه انتظار ، آب را با دقت ، یکنواخت و به نرمی بر روی پودر قهوه میریزیم . نکته مهم این است که آب داغ به هیچ وجه نباید مستقیما روی فیلتر ریخته شود و دمای آب باید حدود ۹۵ سانتیگراد باشد . سعی کنید ریختن آب را از مرکز شروع کرده و دایره‌وار به سمت کناره‌ها بروید .

  • تکان دادن

آیس کافی ژاپنی

پس ازریختن قهوه بر روی یخ های قوری ، قوری را به آرامی بچرخانید تا یخ ها آب شود و نوشیدنی ما خنک گردد .

  • نوشیدن و لذت بردن از آیس کافی ژاپنی

آیس کافی ژاپنی

زمانی که آیس کافی ژاپنی با حجم زیادی از یخ خنک شود و به عبارتی یخمال سرو شود ، برای روزهای داغ تابستان بسیار دلچسب می‌باشد .

  • دگرگونی

آیس کافی ژاپنی

نوع قهوه ، دمای آب و زمان دم کشیدن ، همگی از عواملی هستند که بر روی طعم و عطر فنجان قهوه موثر است . قهوه ایلیا محصولات متنوعی از انواع مختلف قهوه با درجه آسیاب متناسب با V60 هاریو برای تهیه‌ی آیس کافی ژاپنی ارائه داده است . آیس کافی ژاپنی را با قهوه ایلیا متفاوت تجربه کنید .

پویا اسفرجانی
پویا اسفرجانی

از سال 87 در زمینه ادبیات و شعر کلاسیک به صورت جدی کار کرده و از سال 90 به صورت آزاد به فراگیری گرافیک پرداخت، از 94 تا امروز در مجلات هنری و فرهنگی گوناگون صفحه آرا و دبیر بوده و از سال 95 به مجموعه قهوه ایلیا پیوسته است.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *