27 ژوئن 2019

قهوه سنتی یخی ویتنام کافه سودا ( caphe suada )

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه کافه سودا که با نام قهوه ویتنامی هم شناخته ‌می‌شود، یک دسر و نوشیدنی سنتی اهل ویتنام […]
26 ژوئن 2019

طرز تهیه دمنوش دارچین و شش خاصیت آن

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه ‌دارچین ادویه‌ای بسیار خوشمزه است که هزاران سال برای خواص درمانی‌اش مورد ستایش بوده است. امروزه نیز […]
21 آوریل 2019
طرز تهیه قهوه بستنی آلمانی (Eiskaffee)

طرز تهیه قهوه بستنی آلمانی (Eiskaffee)

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 2 دقیقه در این مطلب به طرز تهیه قهوه بستنی آلمانی یا Eiskaffee می‌پردازیم. اگر چه طرز تهیه این […]
2 آوریل 2019
ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه تنها کمی پس از این که رست خانگی قهوه خود را شروع می‌کنید، با کیسه تقریبا خالی […]
17 مارس 2019
قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه در مطلب قبلی به انتخاب وسیله‌های مناسب پرداختیم. در این بخش در ادامه به تجهیزات لازم، انتخاب […]
22 ژانویه 2019
راهنمایی برای تهیه لاته برای باریستاها

راهنمای تهیه لاته برای باریستاها

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه اکثر باریستاهایی که با آنها برخورد داشتم در مواجهه با هنر لاته درصدد دویدن پیش از توانایی […]
16 دسامبر 2018
طرز تهیه دمنوش رازیانه و خواص آن

طرز تهیه دمنوش رازیانه و خواص آن

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه رازیانه یا بادیان گیاهی از خانواده هویج است که از نظر طب سنتی طبیعتی گرم و خشک […]
22 نوامبر 2018
دمنوش چیست ؟

دمنوش چیست ؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه شاید شماهم کم و بیش با واژه دمنوش آشنا باشید و یا دسته کم یکبار با آن […]
20 نوامبر 2018

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و خواص آن

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه همه‌ی ما کم و بیش با گیاه زنجبیل آشنا هستیم و می‌دانیم که خواص بسیار زیادی برای […]
1 نوامبر 2018
طرز تهیه دمنوش زعفران

طرز تهیه دمنوش زعفران

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه از دیرباز تاکنون زعفران در ایران جایگاه ویژه‌ای در زندگی روزمره مردم داشته است. از این گیاه […]
25 آگوست 2018
تهیه کف شیر در 14 قدم به روش باریستا

تهیه کف شیر در 14 قدم به روش باریستا

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه شاید تهیه کف شیر یکی از دشوارترین مرحله‌ها در آموزش یک باریستا باشد، البته موارد سخت‌تری نیز […]
13 آگوست 2018
آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 1 دقیقه کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]