2 آوریل 2019
ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

تنها کمی پس از این که رست خانگی قهوه خود را شروع می‌کنید، با کیسه تقریبا خالی […]
17 مارس 2019
قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

در مطلب قبلی به انتخاب وسیله‌های مناسب پرداختیم. در این بخش در ادامه به تجهیزات لازم، انتخاب […]
22 ژانویه 2019
راهنمایی برای تهیه لاته برای باریستاها

راهنمایی تهیه لاته برای باریستاها

اکثر باریستاهایی که با آنها برخورد داشتم در مواجهه با هنر لاته درصدد دویدن پیش از توانایی […]
16 دسامبر 2018
طرز تهیه دمنوش رازیانه و خواص آن

طرز تهیه دمنوش رازیانه و خواص آن

رازیانه یا بادیان گیاهی از خانواده هویج است که از نظر طب سنتی طبیعتی گرم و خشک […]
22 نوامبر 2018
دمنوش چیست ؟

دمنوش چیست ؟

شاید شماهم کم و بیش با واژه دمنوش آشنا باشید و یا دسته کم یکبار با آن […]
20 نوامبر 2018

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و خواص آن

همه‌ی ما کم و بیش با گیاه زنجبیل آشنا هستیم و می‌دانیم که خواص بسیار زیادی برای […]
1 نوامبر 2018
طرز تهیه دمنوش زعفران

طرز تهیه دمنوش زعفران

از دیرباز تاکنون زعفران در ایران جایگاه ویژه‌ای در زندگی روزمره مردم داشته است. از این گیاه […]
25 آگوست 2018
تهیه کف شیر در 14 قدم به روش باریستا

تهیه کف شیر در 14 قدم به روش باریستا

شاید تهیه کف شیر یکی از دشوارترین مرحله‌ها در آموزش یک باریستا باشد، البته موارد سخت‌تری نیز […]
13 آگوست 2018
آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
28 جولای 2018
آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت پنجم

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت پنجم

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
24 جولای 2018
تهیه اسپرسو در 14 قدم به سبک باریستا

تهیه اسپرسو در 14 قدم به سبک باریستا

اسپرسو به طور معمول حدود 30 میلی‌لیتر قهوه را در بر می‌گیرد. یک اسپرسو خوب می‌تواند با […]
23 جولای 2018
آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت چهارم

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت چهارم

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]