7 آگوست 2018
چکونه بهترین شیر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

چگونه بهترین شیر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه مطمعنا لایه‌ی بسیار زیبای کف شیر‌ بر روی یک کاپوچینو خوشمزه برحسب اتفاق ایجاد نشده است همچنین […]
6 آگوست 2018
آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت ششم

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت ششم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 1 دقیقه کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
2 آگوست 2018
نکته ای که باریستاها و صاحبان کافه باید در مورد کیفیت آب بدانند!

چگونه در خانه قهوه تهیه کنیم؟ راهنمایی برای مبتدی‌ها

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه شاید برای شماهم اتفاق افتاده باشد که در یک کافه قهوه‌ای نوش جان می‌کنید و تصمیم می‌گیرید […]
16 جولای 2018
چگونه اسیدیته قهوه را در هنگام تهیه کاهش دهیم ؟ قسمت دوم

چگونه اسیدیته قهوه را در هنگام تهیه کاهش دهیم ؟ قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه در مطلب قبلی به چندین عامل موثر بر اسیدیته قهوه اشاره کردیم و گفتیم که اقلیم قهوه، […]
12 جولای 2018
چگونه اسیدیته قهوه را در هنگام تهیه کاهش دهیم ؟ قسمت اول

چگونه اسیدیته قهوه را در هنگام تهیه کاهش دهیم ؟ قسمت اول

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه قهوه یکی از متنوع ترین گیاهان و موادی است که مردم امروزی از آن استفاده می‌کنند. یکی […]
14 می 2018

چند روش برای تهیه قهوه خانگی به روش باریستاها

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه در سالهای گذشته مردم برای اینکه یک نوشیدنی بسیار خوب قهوه نوش جان کنند حتما باید به […]
24 مارس 2018

تفاوت آیس کافی و قهوه دم سرد چیست ؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه در سال‌های اخیر نوشیدنی قهوه دم سرد در بسیاری از کشورهای علاقه مند به قهوه طرفداران فراوانی […]
31 اکتبر 2017

چه قهوه‌ای برای من مناسب تر است ؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه حتما تا به حال برای شما هم اتفاق افتاده است که به طور اتفاقی به کافی شاپ […]
12 اکتبر 2017
طرز تهیه اسپرسینو

طرز تهیه اسپرسینو

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 2 دقیقه اسپرسینو نوشیدنی بسیار خوشمزه که اصالتا به کشور ایتالیا باز می‌گردد ولی متاسفانه دقیقا مشخص نیست که […]
11 اکتبر 2017
طرز تهیه قهوه کوبایی ، کافه کوبانو

طرز تهیه قهوه کوبایی ، کافه کوبانو

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 2 دقیقه قهوه کوبایی یک قهوه فوق العاده شیرین است که با شکر زده شده و قهوه‌ی غلیظ یا […]
9 اکتبر 2017
چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه همه ما به قهوه خالص علاقه داریم ولی برخی دیگر تمایل دارند به قهوه خود شیرین کننده‌‌ای […]
28 سپتامبر 2017
طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara )

طرز تهیه چای گیلاس قهوه، کاسکارا ( Cascara )

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه امروزه مصرف قهوه در جهان بسیار شدت گرفته است و همه به ین نوشیدنی شگفت انگیز علاقه […]