زمان مورد نیاز برای مطالعه : < 1 دقیقه

5 روش دم کردن قهوه :

اگر از خوانندگان ثابت قهوه ایلیا باشید حتما مقاله بهترین روش دم کردن قهوه کدام است؟ را مطالعه نمودیه اید . در آن مقاله به تفضیل به بررسی 5 روش دم کردن قهوه که در دنیا بسیار رایج است پرداختیم و میزان کافئین ، روغن و طعم و مزه قهوه خروجی از هر روش را بررسی کردیم . در این مقاله قصد داریم که گلچین نتایج حاصل از آن مقاله را به شکل یک اینفوگرافی زیبا در اختیار شما مخاطبین عزیز قرار دهیم ، تا بتوانید با همراه داشتن این اینفوگرافی همیشه نسبت به این 5 روش دم کردن قهوه آگاهی داشته باشید . ما در این اینفوگرافی تلاش کرده ایم که میزان کافئین و چربی قهوه به دست آمده را در سه سطح زیاد ، متوسط و کم مشخص کنیم و از طرف دیگر مزه حدودی هر یک را نیز ذکر کنیم ولی همانگونه که مشخص است شما برای دانستن در مورد روش دم کردن و جزئیات میزان کافئین چربی و طعم قهوه خروجی باید به مقاله یاد شده در ابتدای مطلب مراجعه کنید .

CoffeeBrewing_V3

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین مقالات ما و جشنواره های فروش ویژه قهوه ایلیا مطلع شوید ، ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *