زمان مورد نیاز برای مطالعه : 2 دقیقه

قهوه کوبایی یک قهوه فوق العاده شیرین است که با شکر زده شده و قهوه‌ی غلیظ یا اسپرسو تهیه می‌شود. شکر زده شده به روی نوشیدنی آمده و مانند کفی ظاهر می‌شود که می‌توان آن را کرمای نوشیدنی در نظر گرفت. به این لایه اسپوما ( espuma )  گویند. این نوشیدنی فوق العاده ساده و خوشمزه است. معمولا برای تهیه این نوشیدنی از موکاپات استفاده می‌شود.

تهیه نسخه ای شیرین تر

طرز تهیه قهوه کوبایی ، کافه کوبانو

اگر مایلید قهوه کوبایی شما شبیه به نمونه‌ی سرو شده در اطراف میامی باشد باید شکر مصرفی خود را به میزان 1 تا 1.5 قاشق  غذاخوری برای هر سرو افزایش دهید. در اینصورت قهوه شیرین‌تر ، اسپومای آن عمیق‌تر و رنگ قهوه روشن‌تر خواهد شد.

چه نوع دانه قهوه باید استفاده شود ؟

قهوه کوبایی معمولا از دانه‌های سنتی تهیه می‌شده است اما از هر نوع دانه با درجه رست مدیوم تا دارک می توان برای تهیه‌ی این نوشیدنی استفاده کرد.

مواد لازم برای 2 نفر :

4 قاشق غذاخوری شکر

2 شات قهوه غلیظ دمی یا اسپرسو یا تهیه شده با موکاپات .

طرز تهیه قهوه کوبایی ، کافه کوبانو

لوازم مورد نیاز :

موکاپات 3 کاپ ، مخلوط کن ، 2 فنجان

ابتدا قهوه را به وسیلاه موکاپات تهیه می نماییم. در اینجا از یک موکاپات 3 کاپ استفاده کردیم.

سبد قهوه موکاپات را با پودر قهوه پر کنید و آن را فشرده یا تمپ نکنید.

مخزن زیرین را با آب داغ درست تا سوپاپ موکاپات پر نمایید.

موکاپات را بر روی آتش با شعه ملایم قرار دهید .

بعد از تهیه قهوه سریعا آن را از آتش بردارید.

طرز تهیه قهوه کوبایی ، کافه کوبانو

تهیه مخلوط اسپوما

4 قاشق شکر را داخل فنجان بریزید. زمانی که قهوه دم شد یک قاشق قهوه داغ را بر روی شکر بریزید و به مدت 2 تا 3 دقیقه هم بزنید تا شکر کف کند. اگر لازم شد مقدار دیگری قهوه داغ بر روی آن بریزید.

مابقی قهوه را درون فنجان شکر بریزید و با یکدیگر مخلوط نمایید تا لایه‌ی اسپوما به سطح بیاید . سپس آن را سرو نوش جان کنید.

امیدوارم از این نوشیدنی لذت ببرید.

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین مقالات ما و جشنواره های فروش ویژه قهوه ایلیا مطلع شوید ، ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *