نسکافه یا قهوه فوری امروزه به یکی از محبوب ترین نوشیدنی‌های آماده دنیا تبدیل شده است. این نوشیدنی حاصل مخلوط پودر قهوه فوری و آب است. علاثه مندان به قهوه فوری معمولا افرادی هستند که مشغله زیادی در روز دارند تا حدی که زمان برای تهیه یک قهوه خوب و باکیفیت ندارند.

طرز تهیه نسکافه ( قهوه فوری )

قهوه فوری یا نسکافه چیست ؟

قهوه فوری به قهوه‌ی تهیه شده‌ای گفته می‌شود که توسط فرآیندهای خاصی خشک و به پودر تبدیل می‌شود. برای تهیه قهوه فوری معمولا از قهوه با کیفیت کمتر استفاده می‌شود. اما امروزه و با رشد مصرف قهوه فوری در جهان، کارخانجات تولید این محصول محبوب نیز به فکر بیشتر کردن کیفیت قهوه فوری و استفاده از دانه‌های قهوه با کیفیت افتاده‌اند.

طرز تهیه نسکافه ( قهوه فوری )

طرز تهیه قهوه فوری

مواد لازم

پودر قهوه فوری‌ یا نسکافه

آب جوش

شکر ( دلخواه )

یک عدد ماگ یا لیوان برای هر نفر

شیر به صورت دلخواه و برای تزئین

 

دستورالعمل

ابتدا میزان مشخصی از پودر قهوه فوری‌ را درون ماگ بریزید. میزان پودر بسته به ذائقه‌ی شما می‌تواند کم (رقیق) و یا زیاد (غلیظ) باشد. هرچه نوشیدنی خود را غلیظ‌تر می‌پسندید میزان پودر بیشتری استفاده کنید.

طرز تهیه نسکافه ( قهوه فوری )

در مرحله دوم و در صورت لزوم (برخی از قهوه‌های فوری دارای شکر هستند) شکر را به پودر خود اضافه کنید.

سپس آب جوش را به اندازه‌ای که کاملا پودر قهوه فوری‌ و شکر را در بر بگیرد به آن‌ اضافه کنید.

طرز تهیه نسکافه ( قهوه فوری )

با استفاده از یک همزن کوچک یا قاشق، مواد داخل ماگ را با یکدیگر به خوبی مخلوط نمائید تا حدی که بر روی نوشیدنی کف کند. با بالا و پایین بردن همزن می‌توانید به مخلوط شدن و کف کردن هرچه بهتر نوشیدنی کمک کنید.

طرز تهیه نسکافه ( قهوه فوری )

بعد از این که کف یک دست و مناسبی تهیه شد، میتوانید مابقی ماگ را نیز آب جوش اضافه کنید. کف بر روی نوشیدنی خود به خود به بالای ماگ می‌آید و نیازی به همزدن مجدد نیست.

طرز تهیه نسکافه ( قهوه فوری )

در انتها نیز می‌توانید مقدار کمی شیر به نوشیدی خود اضافه کرده و از آن لذت ببرید.

طرز تهیه نسکافه ( قهوه فوری )

در انتها از تماشای ویدیو زیر لذت ببرید.

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما ، تخفیف های هفتگی فروشگاه و اطلاع از جشنواره های فروش ویژه مطلع شوید ، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

مطالب مرتبط:

به اشتراک بگذارید:
جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

7 دیدگاه ها

  1. Avatarمحمد سلطانی گفت:

    سلام آیا از کافی میت میشه توی قهوه اسپرسو هم استفاده کرد برای کسانی که تلخی قهوه براشون اذیت کنندست؟

  2. Avatarمرتضی گفت:

    خیلی خیلی ممنونم

  3. Avatarمتین گفت:

    ممنون دست تون درد نکنه باعث شدین زیاد وقت درسم گرفته نشه

  4. Avatarآبان گفت:

    باور نمی کنید اما کمکم کردین در موقعیت اداری اضطراری…

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *