27 ژوئن 2019

قهوه سنتی یخی ویتنام کافه سودا ( caphe suada )

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه کافه سودا که با نام قهوه ویتنامی هم شناخته ‌می‌شود، یک دسر و نوشیدنی سنتی اهل ویتنام […]
29 آوریل 2019
آیا برای تهیه قهوه فرنچ پرس بهتر، دانه‌های قهوه باید ریزتر آسیاب شوند؟ قسمت دوم

آیا برای تهیه قهوه فرنچ پرس، قهوه باید ریزتر آسیاب شود؟ قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه در قسمت اول از این مطلب در مورد فرنچ پرس و برخی دیگر از روش‌های تهیه قهوه […]
4 آوریل 2019
ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه در مطلب قبلی در مورد ترکیب کردن دو نوع قهوه و مواردی از این قبیل صحبت کردیم. […]
28 ژانویه 2019

درک عصاره گیری قهوه برای داشتن یک فنجان قهوه عالی قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 6 دقیقه در مطلب قبل در مورد عصاره گیری قهوه صحبت کردیم و کم و بیش در مورد آن […]
13 نوامبر 2018
راهنمایی برای ترکیب دانه‌های قهوه

راهنمایی برای ترکیب دانه‌های قهوه

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه ترکیبات در بیشتر کافی شاپ‌ها یک اصل ثابت است و هر شرکت رست کننده‌ی قهوه نیز باید […]
16 اکتبر 2018

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت سوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 1 دقیقه کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
18 سپتامبر 2018
آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت دوم

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 1 دقیقه کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
10 سپتامبر 2018
تاریخچه و طرز تهیه قهوه با قهوه ساز هریو V60

تاریخچه و طرز تهیه قهوه با قهوه ساز هریو V60

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه برخی از قهوه نوشان بر این باورند که، روح یک فنجان عالی قهوه، از نحوه‌ی تهیه آن […]
21 آگوست 2018
شش قانون طلایی تهیه قهوه در خانه

شش قانون طلایی تهیه قهوه در خانه

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه آیا می‌دانید حدود  دو هزار ساعت زمان لازم است تا یک فنجان قهوه برای ما آماده شود؟ […]
7 آگوست 2018
چکونه بهترین شیر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

چگونه بهترین شیر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه مطمعنا لایه‌ی بسیار زیبای کف شیر‌ بر روی یک کاپوچینو خوشمزه برحسب اتفاق ایجاد نشده است همچنین […]
6 آگوست 2018
آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت ششم

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت ششم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 1 دقیقه کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
2 آگوست 2018
نکته ای که باریستاها و صاحبان کافه باید در مورد کیفیت آب بدانند!

چگونه در خانه قهوه تهیه کنیم؟ راهنمایی برای مبتدی‌ها

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه شاید برای شماهم اتفاق افتاده باشد که در یک کافه قهوه‌ای نوش جان می‌کنید و تصمیم می‌گیرید […]