12 اکتبر 2017
سیروپ یا شربت چیست ؟

سیروپ یا شربت چیست ؟

سیروپ در آشپزی ، مایعی غلیظ و چسبناک است که معمولا از انحلال شکر در آب به […]
23 سپتامبر 2017
چه روش دمی برای من مناسب تر است ؟

چه روش دمی برای من مناسب تر است ؟

همیشه افراد به دنبال روشی بهتر برای تهیه قهوه‌ی مصرفی خود هستند . برخی قهوه اسپرسو را […]
7 آگوست 2017
تهیه کف شیر

تهیه کف شیر و راه‌های مختلف آن

تهیه کف شیر روش‌های مختلفی دارد و با استفاده از ابزارهای مختلفی می‌توان آن را بدست آورد. […]
13 جولای 2017
سبد های تحت فشار یا فشرده (Pressurized) و غیر فشرده (None - Pressurized)

سبد های تحت فشار یا فشرده (Pressurized) و غیر فشرده (None – Pressurized)

اسپرسو با در نظر گرفتن متغیرهایی می‌تواند به هنری عالی تبدیل شود . یکی از این متغیرها […]
3 جولای 2017
اسپرسو ساز

اسپرسو ساز راک ( Rok Espresso Maker ) چیست ؟

امروزه مصرف قهوه به خصوص قهوه اسپرسو در بین مردم جایگاه ویژه‌ای دارد. از این رو قهوه […]
15 آوریل 2017
قهوه جوش

طرز تهیه قهوه با قهوه جوش گازی ( موکاپات )

قهوه اسپرسو یکی از بهترین و پرمصرف‌ترین قهوه‌هاست. امروزه تهیه‌ی اسپرسو به روش‌های مختلف و با دستگاه‌های […]
8 آوریل 2017

مقایسه مینی پرسو و هندپرسو پمپ

در چند سال گذشته شاهد رشد تولید دستگاه های پرتابل مربوط به قهوه بوده ایم. دو نمونه […]
12 مارس 2017

تفاوت لاتیسما تاچ ، لاتیسما پلاس و لاتیسما پرو در چیست ؟

در این نوشته سعی در بررسی و مقایسه لاتیسما تاچ ، لاتیسما پلاس و لاتیسما پرو را […]
21 فوریه 2017

قهوه ساز کلور ( Clever )

قهوه ساز کلور ( Clever ) یکی از بهترین و ساده ترین روش‌های دم کردن قهوه است که سازو […]
25 دسامبر 2016

آسیاب قهوه ( Coffee Grinder )

تاریخچه آسیاب قهوه ( Coffee Grinder ) 1350 سال پیش از میلاد مسیح آسیاب توسط رومی ها […]
20 دسامبر 2016

قهوه دَمِ سرد ( Cold Brew Coffee ) ساده و صبور

قهوه دَمِ سرد ( Cold Brew Coffee ) با قهوه سرد متفاوت است .  در تهیه قهوه […]
19 دسامبر 2016

پیچر ( Pitcher ) شروعی پر هیجان در طراحی روی قهوه

پیچر ( Pitcher ) یا همان پارچ ایرانی ، ظرفی است با دهانه بزرگ که معمولا دارای […]