زمان مورد نیاز برای مطالعه : 2 دقیقه

قهوه و شکلات دو ماده‌ی بسیار محبوب و دوست داشتنی که هرکدام علاقه مندان بسیاری دارند. کمتر کسی پیدا خواهد شد که به شکلات یا قهوه و یا هردو علاقه نداشته باشد. حال اگر این دو این دو در کنار هم قرار می‌گیرند و به صورت کیک ظاهر می‌شوند کمتر کسی می‌تواند در برابر آن مقاومت کند . در این مطلب طرز تهیه کیک شکلات به همراه اسپرسو را برای شما آموزش خواهیم داد.

چند نکته در مورد این دسر خوشمزه :

در این کیک از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و به همین دلیل بسیار سریع آماده شده و نیاز به پخت طولانی مدت ندارد.

در هر بار تهیه ممکن است طعم آن کمی متفاوت باشد ولی در کل همه‌ی آنها بسیار خوشمزه هستند.

برای تهیه اسپرسو می‌توانید از موکاپات نیز استفاده نمایید.

مواد لازم برای یک بار سرو :

طرز تهیه کیک شکلات و اسپرسو داخل ماگ

  • 1.4 فنجان آرد
  • 1.4 فنجان شکر
  • دو قاشق غذاخوری شکلات تلخ
  • 1.8 قاشق مرباخوری جوش شیرین
  • 1.8 قاشق مرباخوری نمک
  • 3 قاشق غذاخوری شیر
  • 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی ( مانند کانولا، زیتون و… )
  • یک شات اسپرسو
  • 1.4 قاشق مرباخوری وانیل
  • تکه‌های شکلات ریز

یک ماگ بزرگ ، یک قاشق و دستگاه اسپرسوساز یا موکاپات برای تهیه اسپرسو نیاز داریم.

طرز تهیه کیک شکلات و اسپرسو

طرز تهیه کیک شکلات و اسپرسو داخل ماگ

ابتدا مواد جامد ( آرد، شکر ،  کاکائو ، جوش شیرین و نمک ) را با هم مخلوط کرده و هم زنید تا یک دست شود.

سپس شیر ، روغن ، اسپرسو و وانیل را به آن اضافه نمایید و با یکدیگر مخلوط نمایید تا محلولی نرم به دست آید.

بعد از آن تکه‌های شکلات را در مرکز ماگ ریخته و کمی اجازه دهید به داخل محلول فرو رود.

اکنون ماگ را داخل ماکرویو را روی توان 50 رصد قرار داده و اجازه دهید ماگ به مدت 40 ثانیه داخل آن بماند.

ماگ را از داخل ماکرویو خارج نمایید و با استفاده از قاشق مرکز آن را کمی هم زنید و دوباره به مدت 60 تا 80 ثانیه ماگ را داخل ماکرویو قرار دهید.

در آخر به مدت 2 دقیقه اجازه دهید تا کمی خنک شود سپس اگر تمایل دارید روی آن را با پودر شکر تزیین نمایید.

چند نکته دیگر :

در این میان چندین نسخه دیگر از این دسر موجود است . مثلا در نسخه بدون قهوه به جای استفاده از قهوه از آب استفاده می‌شود. و یا اینکه از تکه‌های کاکائو استفاده نمی‌کنند.


با قهوه ایلیا و انواع دسر و نوشیدنی همراه باشید…

جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *