طرز تهیه توپ شکلاتی ( chocolate ball )

طرز تهیه توپ شکلاتی ( chocolate ball )

همه‌ی ما به شکلات علاقه‎‌مند هستیم و کمتر کسی است که این ماده‌ی سیاه جادویی را دوست نداشته باشد. حال این ماده‌ی دوست داشتنی در کنار قهوه ، یکی از محبوب ترین نوشینی‌های دنیای امروز قرار خواهد گرفت تا طعمی بی نظیر به وجود آورد . توپ شکلاتی یا چاکلت بال ، یک دسر بسیار خوشمزه سوئدی است که بیشتر در مراسم‌ها و مهمانی‌ها از آن استفاده می‌کنند. توپ شکلاتی در منوی تمامی رستوران‌های این کشور وجود دارد . از این دسر خوشمزه در خانه نیز استفاده می‌شود.

طرز تهیه توپ شکلاتی ( chocolate ball )

این دسر خوشمزه ظاهری زیبا و طعمی فوق العاده دارد و با دستور العمل بسیار ساده‌ای هر کسی را به تهیه خود ترغیب می‌نماید. در این دسر خوشمزه از بخت و پز هیچ خبری نیست و به راحتی می‌توان آن را تهیه نمود.

طرز تهیه توپ شکلاتی ( chocolate ball )

مواد لازم برای تهیه توپ شکلاتی

مقدار : 15 تا 20 عدد ، کالری : 390  ، زمان تهیه : 15 تا 20 دقیقه

  • 100 گرم شکر بسیار نرم
  • 100 گرم کره
  • 1 قاشق مرباخوری عصاره وانیل
  • 3 قاشق غذاخوری قهوه غلیظ خالص داغ
  • 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
  • 125 گرم جو پرک
  • 50 گرم پودر نارگیل
  • مقدار بسیار ناچیزی نمک

طرز تهیه توپ شکلاتی ( chocolate ball )

روش تهیه

  • در ابتدا کره و عصاره وانیل را با هم مخلوط نمایید.
  • سپس شکر را به آن اضافه کرده و تا مخلوط یک دست شود هم بزنید .
  • در کاسه‌ای مجزا پودر کاکائو و قهوه را با یکدیگر مخلوط نمایید تا به حالت خمیردندانی رقیق تبدیل شود .
  • پس از کمی خنک شدن این محلول را در مخلوط عصاره وانیل و کره اضاف نمایید و به خوبی هم بزنید.
  • در مرحله بعد نمک و جو پرک را به ترکیب قبلی اضافه نمایید .

طرز تهیه توپ شکلاتی ( chocolate ball )

  • یک قاشق پر از ترکیب را داخل دستان خود قرار دهید و به گونه‌ای آن را ورز دهید که به شکل توپ در آید.
  • سپس این توپ را داخل پودر نارگیل بغلتانید تا پودر نارگیل به خوبی به آن بچسبد.

طرز تهیه توپ شکلاتی ( chocolate ball )

  • آنها را درون یخچال قراداده تا به خوبی شکل گرفته و محکم شوند . البته می توان این دسر خوشزمه را بدون قرار دادن درون یخچال هم سرو نمود .

امیدرام از این دسر بسیار خوشمزه لذت ببرید. با قهوه ایلیا همراه باشید…

به اشتراک بگذارید:
جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *