ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول
زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه

تنها کمی پس از این که رست خانگی قهوه خود را شروع می‌کنید، با کیسه تقریبا خالی قهوه خود مواجه می‌شوید. هنگامی که چنین چیزی را می‌بینید، به خود می‌گویید که این مقدار برای یک رست دیگر کافی نیست. در این‌جا دو انتخاب پیش روی شما است: این که محصولی مشابه را خریداری کرده و همین مقدار قهوه باقیمانده را به آن اضافه کنید؛ یا این که نوع دیگری از قهوه را امتحان کرده و آن را با قهوه فعلی ترکیب کنید. به طور کلی، ترکیب کردن قهوه را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد: ترکیب کردن قهوه برای اسپرسو و ترکیب کردن قهوه برای غیر اسپرسو (قهوه عادی).

تجربه ثابت کرده است که ترکیب کردن قهوه برای قهوه‌های عادی به نسبت اسپرسو بسیار ساده‌تر و راحت‌تر است. به احتمال فراوان برای این که به طعم و عطر مورد علاقه خود در اسپرسو برسید، باید برای آزمایش و تکرار ترکیب کردن قهوه تلاش زیادی انجام دهید. این در حالی است که بسیاری از مردم در همان تلاش نخست خود برای ترکیب کردن قهوه جهت تهیه یک فنجان قهوه معمولی، به موفقیت می‌رسند. در نهایت باید گفت که ترکیب کردن قهوه اسپرسو یک موضوع کاملا مجزا و متفاوت است. در این مقاله به ترکیب کردن قهوه برای قهوه عادی پرداخته شده است.

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

رست کننده‌های خانگی قهوه متفاوت از رست کننده‌های تجاری هستند

رست کننده‌های خانگی قهوه با چالش‌های متفاوتی نسبت به رست کننده‌های تجاری و حرفه‌ای روبرو هستند. رست کننده‌های خانگی قهوه مقدار قهوه کمتری را رست می‌کنند و دفعات رست کردن آن‌ها هم بسیار کمتر از رست کننده‌های حرفه‌ای است. علاوه بر این، بیشتر آن‌ها (به استثنای موارد خیلی نادر) در طول فرایند رست کردن قهوه بر روی درجه حرارت کنترل خیلی کمی دارند؛ به ویژه زمانی که رست کردن قهوه خارج از خانه و در فضای باز انجام می‌شود. توجه داشته باشید که اگر ترکیب کردن قهوه به خوبی انجام شود، می‌تواند برخی نواقص رست کردن قهوه را بپوشاند و آن‌ها را به نوعی جبران کند.

افرادی که سال‌ها تجربه ترکیب و رست کردن قهوه را دارند، معمولا الگوهایی را برای خود به وجود آورده‌اند تا بر طبق آن‌ها قهوه خود را ترکیب کنند. رست کننده‌های خانگی معمولا در زمان‌های مختلف، دانه‌های متنوعی از قهوه را در مقادیر متفاوت دارند. به همین دلیل، معمولا آن‌ها تمایلی به استفاده از دستورالعمل‌های ثابتی که نوع و مقدار قهوه‌ها را تعیین می‌کند، ندارند و دوست دارند قهوه‌های موجود را با هم ترکیب کنند. البته مطمئنا برای اسپرسو بهتر است دستورالعمل‌های ثابت جهت ترکیب کردن قهوه داشته باشید. ترکیب کردن قهوه همانند کارهای هنری است. شما ابتدا مواد موجود خود را بررسی می‌کنید و بعد تصمیم می‌گیرید که با آن‌ها چه کاری می‌توانید انجام دهید.

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

اجبار رست کننده‌های خانگی در ترکیب کردن قهوه

در بیشتر مواقع، رست کننده‌های خانگی زمانی به ترکیب قهوه روی می‌آورند که مقداری قهوه برای رست کردن کم دارند. بنابراین، در بسیاری از مواقع آن‌ها تمایلی به ترکیب کردن قهوه ندارند و این کار را از روی ناچاری انجام می‌دهند.

اگر شما هم اینچنین هستید، شاید برای شما هم این نکته جالب توجه باشد که بسیاری از رست کننده‌های حرفه‌ای از قهوه گواتمالا برای ترکیب کردن قهوه‌های خود استفاده می‌کنند. دلیل این کار، این است که هیچ وقت عطر و طعم دانه‌های قهوه گواتمالا بر عطر و طعم قهوه‌ای که با آن ترکیب شده است، غلبه نمی‌کند. این دانه‌ها معمولا حتی باعث برجسته‌تر شدن عطر و طعم قهوه ترکیبی دیگر می‌شوند. در نتیجه، به رست کننده‌های خانگی قهوه نیز توصیه می‌شود که همیشه مقداری قهوه گواتمالا داشته باشند، زیرا استفاده از آن برای ترکیب کردن با دیگر قهوه‌ها همیشه مفید است.

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن دو نوع قهوه (ترکیب چکرز!)

هر کسی که چند بار پشت سر هم دانه‌های قهوه را رست کرده باشد، می‌داند که با داغ‌تر شدن دستگاه رست کننده (یا فر اجاق گاز)، رست‌های بعدی سرعت بیشتری دارند. به عبارت دیگر، اولین رست به آرامی انجام می‌شود، اما رست‌های بعدی زمان کمتری لازم دارند و باید دقت کنید که بیش از اندازه دانه‌های قهوه را رست نکنید.

“ترکیب چکرز” اصطلاحی است که برای ترکیب دو نوع قهوه استفاده می‌شود. این اصطلاح به بازی چکرز اشاره دارد که در آن دو نوع مهره سیاه و سفید وجود دارند. در ترکیب چکرز ممکن است هیچ کدام از این قهوه‌ها به تنهایی عطر و طعم فوق‌العاده‌ای نداشته باشند، اما ترکیب آن‌ها فوق‌العاده خواهد بود. ترکیب چکرز را به دو صورت می‌توان انجام داد:

1- هر دو از یک نوع قهوه هستند:

برای این حالت یک دانه قهوه‌ای را انتخاب کنید که هم در حالت رست ملایم و هم در حالت رست تیره دارای عطر و طعم خوبی باشد. برای رست کردن، ابتدا بخشی از آن را به صورت ملایم رست کنید. در مرحله دوم، بخش دیگر قهوه را این‌بار به صورت تیره‌تر رست کرده و در نهایت این دو را با هم ترکیب کنید. دانه‌های قهوه برزیل، کلمبیا و سوماترا برای این مدل ترکیب چکرز توصیه می‌شوند.

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

2- دانه‌های قهوه از دو نوع متفاوت هستند:

در این حالت، شیوه کار مشابه همان حالت اول است. تفاوت این حالت این است که برای رست مرحله اول (یعنی رست ملایم) از دانه قهوه‌ای استفاده می‌کنید که قرار است مسئولیت طعم و عطر فنجان قهوه را بر عهده داشته باشد. دانه قهوه انتخاب شده برای رست مرحله دوم (یعنی رست تیره‌تر)، مسئولیت جرم و غلظت قهوه را بر عهده دارد. برای قهوه طعم دهنده، همه دانه‌های قهوه شرق افریقا و همه دانه‌های قهوه امریکای مرکزی توصیه می‌شوند. همچنین، توصیه ما برای قهوه غلظت دهنده هم دانه‌های قهوه برزیل، کلمبیا و سوماترا است.

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما ، تخفیف های هفتگی فروشگاه و اطلاع از جشنواره های فروش ویژه مطلع شوید ، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *