زمان مورد نیاز برای مطالعه : 1 دقیقه

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا است که در مورد اساس تهیه اسپرسو آموزش می‌دهد. آموزش کلسی کر یکی از بهترین و ساده‌ترین آموزه‌های موجود در زمینه قهوه است به طوری که با دیدن این آموزش بیشتر مشکلات باریستاها و افراد در زمینه تهیه اسپرسو حل می‌شود و نتیجه‌ای بسیار عالی خواهد داشت. این ویدئو که به صورت اختصاصی توسط قهوه ایلیا ترجمه و تدوین شده است در اختیار علاقه مندان به قهوه قرار می‌گیرد. در این قسمت، کلسی در مورد نکته‌های اولیه تهیه یک اسپرسو عالی و بی نظیر صحبت می‌کند.

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین مقالات ما و جشنواره های فروش ویژه قهوه ایلیا مطلع شوید ، ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

2 دیدگاه ها

  1. Avatarپدرام گفت:

    با سلام وقت بخیر ویدیوهای اموزشیتون لود نمیشن متاسفانه به چه دلیل هستش ؟ سپاس از سایت حرفه ای و خوبتون 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *