لاوازا ( Lavazza ) قهوه منحصر به فرد ایتالیایی

Lavazza لاوازا

لاوازا ( Lavazza ) یکی از برندهای مشهور قهوه است که سالهاست در زمینه‌‌ی فروش قهوه و همچنین اسپرسو سازهای کپسولی فعالیت دارد. قهوه‌های عربیکا، روبوستا و همچنین قهوه‌های ترکیبی این برند در سراسر جهان بسیار معروف است و افراد زیادی از قهوه لاوازا ( Lavazza ) استفاده می‌کنند. 

تاریخچه Lavazza

لاوازا Lavazza

لاوازا در سال 1895 توسط لوییجی لاواتزا در شهر تورین ایتالیا بنیانگذاری شد. این شرکت تا به امروز توسط نسل‌های خانواده‌ی لاواتزا ادامه پیدا کرده است. لاوازا مقام هفتم بهترین رُسترهای جهان را در اختیار دارد. در سال 1979 لوییجی لاواتزا مرکز تحقیقات قهوه را راه اندازی کرد.  این مرکز تحقیقات بیش از 50 شعبه را در سراسر جهان در اختیار دارد. هر ساله بطور میانگین بیش از 30 هزار نفر در این شعبات آموزش‌های مختلف مربوط به قهوه را فرا می‌گیرند. 

این کمپانی 6 دفتر فروش اصلی در اختیار دارد که 4 تای آنها در ایتالیا و 2  دفتر در خارج از ایتالیا قرار دارد. Lavazza امروز حدود 46 درصد از محصولات خود را به سراسر جهان صادر می‌کند. این 6 دفتر مسوولیت صادرات محصولات به 90 کشور مختلف جهان را به عهده دارد.

لاوازا همچنین یکی از بزرگترین و بهترین کافی‌شاپ‌های زنجیره‌ای جهان را در اختیار دارد که شعبات بسیاری را در سراسر دنیا افتتاح کرده است.

تولیدات مختلف

Lavazza لاوازا

Lavazza بیشتر به خاطر قهوه‌های منحصر به فرد آن در دنیا مشهور و شناخته شده است اما در سال‌های اخیر چندین نمونه از اسپرسوسازهای کپسولی را نیز روانه‌ی بازار کرده است.

تمرکز اصلی لاوازا بر روی فروش قهوه‌هایی با کیفیت از گونه‌های مختلف قهوه می‌باشد. کارشناسان و گروه تحقیقاتی Lavazza به مناظقی که بهترین قهوه‌ها در آنجا کشت می‌شود سفر کرده و انواع قهوه‌ها را آزمایش می‌کنند تا بتوانند از بین آنها بهترین را انتخاب کنند.

پس از انتخاب قهوه، نوبت به مرحله‌ی ترکیب قهوه‌ها می‌رسد. سیستم ترکیب قهوه‌ها سیستم منحصر به فرد و خاصی است که توسط بنیانگذار این شرکت یعنی لوییجی لاواز صدها سال پیش معرفی شد. این سیستم بصورت یک راز است و کسی از نوع و مقدار ترکیب قهوه‌ها اطلاعی ندارد. همین سیستم منحصر به فرد باعث شده است قهوه‌ی لاوازا یکی از شناخته شده‌ترین قهوه‌ها در دنیای امروز باشد.

تمام قهوه‌های برند Lavazza ترکیبی از بهترین قهوه‌ها که شامل 5 یا 6 نوع مختلف از بهترین قهوه‌های تک خاستگاه می‌باشد که ممکن است بصورت 100 درصد عربیکا و یا ترکیبی از روبوستا و عربیکا عرضه شود.

قهوه‌های 100 درصد عربیکای لاوازا طعمی شیرین مانند و رایجه‌ای قوی دارند و قهوه‌ی ترکیبی روبوستا و عربیکا نیز غلظت و کافئین بالاتری دارد.

تولید قهوه‌های بدون کافئین نیز بخش دیگری از فعالیت‌های Lavazza می‌باشد.

انواع متنوع قهوه‌ها

لاوازا Lavazza

در این بخش به معرفی چند نمونه از بهترین و شناخته شده‌ترین قهوه‌های لاوازا می‌پردازیم :

دانه قهوه Lavazza پین آروما :

دانه قهوه پین آروما به عنوان قهوه ای آروماتیک (Aromatic) و خوش عطر شناخته می‌شود که گواهی سازمان غیردولتی محافظت از محیط گیاهی و زیستی ( Rainforest Alliance ) را دارا می‌باشد. پین آروما از دانه‌های 100 درصد عربیکا است که با عطر فراوانی که دارد، برای تهیه‌ی انواع نوشیدنی قهوه از جمله اسپرسویی خوش عطر، مناسب است. دانه های لاوازا پین آروما از ترشی نسبتا زیادی برخوردارند و دارای کافئین متوسطی هستند.

دانه قهوه Lavazza کافه اسپرسو :

قهوه لاوازا با طعم کافه اسپرسو یک قهوه ی ایده آل برای انواع دستگاه های قهوه ساز است. این قهوه از دانه های 100% عربیکا با درجه رست مدیوم تشکیل شده است.

دانه قهوه Lavazza کرما آروما :

دانه قهوه کرما آروما از دانه های درجه یک عربیکا تشکیل شده که میزان عطر و بوی بسیار بالا و غلظت مناسبی دارد. این قهوه برای یک اسپرسو یا فرانسه‌ی خوش عطر ایده آل است. این دانه ها با رست مدیوم هستند.

دانه قهوه Lavazza کرما کلاسیکو :

دانه قهوه لاوازا مدل کرما کلاسیکو مناسب برای ترکیبات با شیر مانند کاپوچینو است که بهترین دانه های عربیکا را با رست مدیوم و مجموع غلظت مناسب در اختیار شما قرار می‌دهد. این قهوه می‌تواند گزینه مناسبی برای کافی شاپ ها باشد.

دانه قهوه Lavazza کوالیتا روسا :

دانه قهوه لاوازا مدل کوالیتا روسا  یک قهوه‌ی ترکیبی شامل 60% دانه‌ی ربوستا و 40% دانه‌ی عربیکا است که در بسته بندی یک کیلو گرمی عرضه می‌شود.ترکیب مناسب دانه های این قهوه باعث بوجود آمدن احساس شادابی همراه با لذت در بدن می‌شود. این قهوه در دهان شما طعمی ظریف و ماندگار ایجاد می‌کند. درجه‌ی رست این قهوه مدیوم است و ترکیبی از بهترین دانه های گرید A است.

دانه قهوه Lavazza کرموسو ( Cremoso ) :

دانه قهوه لاوازا کرموسو ( Lavazza Cremoso ) قهوه‌ای با رست مدیوم می‌باشد. لاوازا کرموسو یک ترکیب ایده آل برای نوشیدنی های شیر دار شما مانند لاته، کاپوچینو و… است.

پروژه فضایی Lavazza

لاوازا Lavazza

Samantha Cristoforetti به عنوان نخستین زن ایتالیایی است که برای اولین بار به فضا سفر کرده است. این فضانورد همچنین به عنوان اولین فضانوردی در تاریخ شناخته شده است که در فضا قهوه نوشیده است!

شرکت Lavazza  و کمپانی Argotec ( کمپانی متشکل از مهندسان ایتالیایی که در طراحی سیستم‌های مرتبط با فضانوردی خبره هستند ) با همکاری یکدیگر اسپرسوسازی به نام ISSpresso machine را طراحی  و در ایستگاه فضایی بین المللی نصب کردند.

 این دستگاه به عنوان اولین دستگاه قهوه‌ساز در ایستگاه‌های فضایی مورد استفاده قرار گرفت.

ISSpresso یک اسپرسو ساز پیشرفته و از نظر طراحی مهندسی بینظیر است که قهوه‌ای عالی در شرایط بی‌وزنی فضا ارائه می‌دهد.

این اسپرسو ساز برای نخستین بار در سوم می 2015 توسط فضانورد زن ایتالیایی Samanth  Cristoforetti استفاده شد.


دنیای گسترده‌ی قهوه در اختیار شماست، کافیست کلیک کنید!

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما ، تخفیف های هفتگی فروشگاه و اطلاع از جشنواره های فروش ویژه مطلع شوید ، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

مطالب مرتبط:

به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *