زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه

مسلما تفاوت در نوع نوشیدنی قهوه از شیوه‌ی دم و تهیه‌ی آنها به وجود می‌آید. روشهای تهیه قهوه متعددی در دنیای امروزی وجود دارد که هرکدام برای خود خواصی با عطر و رایحه‌ای متفاوت دارند. در این مطلب لیستی از نوشیدنی‌هایی که با قهوه تهیه می‌شود برای شما آورده ام.

قهوه خالص ( Black Coffee  )

قهوه‌ای که به صورت خالص و بدون هیچ مواد افزودنی مستقیما از داخل مخززن قهوه ساز برداشته و سرو شود.

قهوه فیلتری ( Filtered or Drip Coffee )

روشی است برای تهیه قهوه به صورتی که فیلتری کاغذی درون قهوه ساز قرار می‌گیرد و پودر قهوه داخل آن ریخته می‌شود و سپس آب داغ به آن اضافه می‌گردد و سپس قهوه دم شده داخل مخزن قهوه ساز جمع می‌شود.

قهوه فرنچ پرس ( French Press Coffee )

قهوه‌ای که توسط فرنچ پرس و با استفاده از دسته‌ای قهوه به سمت پایین فشرده می‌شوند تا از ورود تفاله قهوه درون فنجان جلوگیری شود .

قهوه ترک ( Turkish Coffee )

نوشیدنی باستانی خاورمیانه است . دانه‌های قهوه بسیار نرم داخل آب جوشیده می‌شود تا بر روی آن کف ایجاد شود.
نوشیدنی های تهیه شده با قهوه

قهوه دم سرد ( Cold Brew Coffee )

روشی برای تهیه قهوه که از آب داغ استفاده نمی‌شود. از آب سرد و مدت زمان بسیار طولانی برای تهیه این نوشیدنی استفاده می‌شود.

قهوه وکیوم ( Vacuum Coffee )

روشی برای تهیه که از خلاء و دو ظرف استفاده می‌شود. فشار و خلاء در نهایت فنجان قهوه‌ای با ککیفیت به دست می‌دهند.

اسپرسو ( Espresso )

روشی برای تهیه قهوه است که قهوه با درجه نسبتا نرم آسیاب می‌شود و تحت فشار دستگاه اسپرسو ساز نوشیدنی غلیظ به دست می‌آورد. همچنین به نوشیدنی که از این طریق به دست می‌آید نیز اسپرسو می‌گویند.

کافه آمریکانو ( Caffe Americano )

قهوه اسپرسو به همراه کمی آب داغ اضافه شده به آن که از نظر غلظت با اسپرسو یکسان است اما از نظظر طعم متفاوت .

کافه کوبانو ( Cafe Cubano )

این نوشیدنی اصالتا اهل کوبا است . در این نوشیدنی به اسپرسو نوعی شکر مخصوص کوبا به نام دمرارا اضافه می‌شود.

نوشیدنی های تهیه شده با قهوه

کافه کرما ( Caffe Creama )

اسپرسویی است که در هنگام تهیه مقدار زمان بیشتری صرف می‌شود و از دهه 1980 در کشورهای سوئیس ، اتریش و ایتالیا مرسوم شد.

کافه زورو ( Cafe Zorro )

یک دابل شات اسپرسو که به مقداری آب به نسبت یک به یک اضافه می‌شود.

دوپیو ( Doppio )

دابل شات اسپرسو که درون گیلاس سرو می‌شود.

اسپرسو رومانو ( Espresso Romano )

یک شات اسپرسو که همراه یک برش از لیمو در کنار آن سرو می‌شود.

گیلرمو ( Guillermo )

دو شات اسپرسوی بسیار داغ که بر روی تکه‌های لیمو ریخته شده و در برخی مواقع با یخ سرو می‌شود.

ریسترتو ( Ristretto )

اسپرسویی با مقدار پودر قهوه معمولی تهیه می‌شود ولی نصف آب اسپرسوی معمولی در آن استفاده می‌شود.

لانگو ( Lungo )

درست بر عکس ریسترتو ، این نوشیدنی با آب بیشتر تهیه می‌شود.

کاپوچینو ( Cappuccino )

اسپرسو به اضافه شیر داغ و کف شیر بر روی آن.

لاته ( Latte )

اسپرسو به اضافه شیر بخار زده به نسبت 1:5 ( یک به پنج ) به اضافه کمی کف شیر.

فلت وایت ( Flat White )

اسپرسو شبیه به لاته با شیر معمولی.

نوشیدنی های تهیه شده با قهوه

ماکیاتو ( Macchiato )

اسپرسو به اضافه کمی کف شیر مانند کاپوچینو با غلظت بیشتر.

بیرو ( Breve )

اسپرسو به اضافه‌ی نیمی شیر و نیمی خامه.

آنتوچینو ( Antoccino )

یک شات اسپرسو که به همراه شیر بخار زده به نسبت 1:1 سرو می‌شود.

کافه بومبون ( Cafe Bombon )

نوشیدنی محبوب در کشور اسپانیا. اسپرسویی که به همراه شیر شیرین شده و غلیظ شده اسپانیایی سرو می‌شود.

کافی گموسا (Caffee Gommosa )

اسپرسو به همراه شیرینی مارشمالو .

کورتادو ( Cortado )

یک شات اسپرسو به همراه مقادیر بسیار کم شیر گرم برای کاهش اسیدیته آن .

اسپرسینو ( Espressino )

نوشیدنی اسپرسو به اضافه شیر بخارزده و پودر کاکائو .

گالائو ( Galao )

اصالتا اهل کشور پرتغال است. یک شات اسپرسو مخلوط با کف شیر که درون لیوان بلند سرو می‌شود.

نوشیدنی های تهیه شده با قهوه

کافه آئو لایت ( Cafe au lait )

قهوه‌ای غلیظ مخلوط با شیر داغ به نسبت 1:1 .

کا فه سو دا ( Ca phe sua da )

نوشیدنی قهوه مخصوص کشور ویتنام که به معنی لغوی آن شیر قهوه‌ی یخی است. این به وسیله قهوه خالص تهیه می‌شود به اضافه کمی شیر شیرین شده و بر روی یخ سرو می‌شود.

قهوه تخم مرغ ( Egg coffee )

یک نوشیدنی قهوه که با زرده تخم مرغ ، شیر و قهوه ربوستا تهیه می‌شود.

نوشیدنی های تهیه شده با قهوه

اِیس کافی ( Eiskaffee )

نوشیدنی آلمانی که با آیس‌کافی و بستنی وانیلی تهیه می‌شود.

کاپی سوسو ( Kopi susu )

قهوه مخلوط با شیر شیرین شده غلیظ تهیه می‌شود و پس از خنک شدن سرو می‌شود.

قهوه وینا ( Vienna Coffee )

قهوه یا اسپرسو به همراه خامه زده شده و دربعضی مواقع با کمی شیر.

اسپرسو کان پانا (Espresso con panna)

اسپرسو مخلوط با خامه زده شده .

نوشیدنی های تهیه شده با قهوه

بلک تای ( Black tie )

دابل شات اسپرسو مخلوط با آیس‌کافی تایلندی و شیر.

چای لاته ( Chai Latte )

اسپرسو به اضافه چای چاشنی‌دار و شیر بخار زده .

مکا ( Mocha )

در برخی مواقع به آن کافه مکا نیز گفته می‌شود. شبیه به لاته هست و کمی شربت شکلات به آن اضافه می‌شود.


این لیست فقط نگاهی اجمالی به نوشیدنی‌های قهوه است. مسلما تمامی نوشیدنی‌های موجود قهوه در یک مطلب نمی‌گنجد.

 

امتیاز شما به این مطلب

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین مقالات ما و جشنواره های فروش ویژه قهوه ایلیا مطلع شوید ، ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی هستم. از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را به عنوان مترجم و کارشناس تولید محتوی با قهوه ایلیا آغاز کرده ام .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *