چگونه بهترین پیچر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

چگونه بهترین پیچر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

تهیه کف شیر و لاته آرت دوتا از مهمترین و ضروری ترین توانایی ها برای یک باریستا است. که البته چندان هم ساده نیستند. یکی از کارهایی که می‌تواند به باریستا در این زمینه کمک کند انتخاب یک پیچر‌ مناسب است. از آنجایی که تعداد و انواع مختلفی از پیچر‌ در بازار با طرح ، رنگ ، اندازه ، نوع و حالات مختلف وجود دارند و در سراسر دنیا با برندهای متفاوت عرضه می‌شوند. در زمان روبرویی با چنین تنوعی سردرگمی به وجود می‌آید و این سوال مطرح می‌شود که اکنون چگونه بهترین پیچر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

جواب در نیاز شما خلاصه می‌شود.

به بررسی چند نکته اساسی در مورد انتخاب پیچر می‌پردازیم.

اولین و مهمترین نکته بزرگ بودن پیچر‌ به اندازه ایست که شما بتوانید گردابی در آن ایجاد کنید تا کف شیری بهتر و با میکروفوم‌های بیشتر به شما بدهد اما شاید بپرسید میکروفوم چیست ؟

میکروفوم زمانی تولید می‌شود که شیر به بهترین نحو گرم شده و حالت مخملی نرم ، براق و ابریشمی داشته باشد. این شیر نه تنها مزه‌ی خیلی خوبی دارد بلکه بهترین حالت شیر برای طراحی یک لاته آرت نیز هست.

چگونه بهترین پیچر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

اندازه

بیشتر پیچرهایی که برای تهیه کف شیر استفاده می‌شوند حدود 350 و 600 میلی‌لیتری هستند. البته می‌توان در بازار نمونه‌های کوچکتر یا بزرگتر نیز یافت اما زمانی که از پیچر‌ صحبت می‌شود بیشتر منظور این دو هستند.

مهمترین نکته‌ای که شما باید هنگام خریدن پیچر در نظر داشته باشید نوع نوشیدنی مورد نظر و میزان شیری است که آن نوشیدنی نیاز دارد. نباید پیچر‌ شما پر یا خالی از شیر باشد چرا که اگر شیر کمی داخل پیچر‌ باشد ، نمی‌توانید نوک نازل بخار را به خوبی برای هوادهی مناسب داخل شیر ببرید. و اگر مقدار شیر داخل پیچر‌ فراتر از حد باشد در هنگام تهیه کف شیر از پیچر سر ریز می‌شود.

میزان معین شیر داخل یک پیچر حدودا تا زیر دهانه‌ی پیچر است.

چگونه بهترین پیچر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

جنس

همواره جنس پیچر باید از استیل ضد زنگ باشد که بتواند حرارتی که در طی فرایند تهیه کف شیر در آن ایجاد می‌شود تحمل کند . این حرارت چیزی حدود 70 درجه سانتی گراد خواهد بود . پیچر نیز به همراه شیر داخل آن داغ می‌شود . اگر با داغ شدن پیچر مشکل دارید بهتر است به دنبال پیچرهایی با روکش تفلون باشید.

چگونه بهترین پیچر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

دهانه پیچر

بسیاری از باریستاها و افراد حرفه‌ای در صنعت قهوه ، می‌توانند به راحتی و با هر پیچری کار خود را انجام دهند اما استفاده از برخی پیچرها به دلیل طراحی خاص دهانه‌ی آن راحت تر است.

پیچر دسته‌دار یا بی‌دسته

خواه نا خواه شما برای ریختن شیر و تهیه کف شیر به یک پیچر نیاز دارید. برخی از افراد و باریستاها راحتی را دراستفاده از پیچربدون دسته می‌دانند اما باید همیشه به یاد داشته باشید که شیر تا دمایی حدود 70 درجه سانتیگراد گرم می‌شود اگر شما نیز به پیچر بدون دسته اعتقاد دارید ، بهتر است از انواع لایه دار و با لعاب خوب انتخاب نمایید تا گرما به دست شما آسیب نرساند.

چگونه بهترین پیچر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

در این مطلب به چندین نکته اشاره کردیم اما مهمترین عامل در خرید یک پیچر‌ راحت بودن شما با آن است. باید وزن ، تعادل و کنترل کرمایی  مناسبی برای شما ایجاد کند. شما همجنین باید به میزان کنترلی که روی ریختن شیر خواهید داشت توجه داشته باشید.

یک باریستای حرفه‌ای بهتر است چندین پیچر را امتحان کرده و بهترین و راحت ترین پیچر را در میان انوا پیچر برای خود بیابد.

به اشتراک بگذارید:
جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی است . از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را با قهوه ایلیا آغاز کرده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *