طرز تهیه بستنی یخی کاپوچینو

طرز تهیه بستنی یخی کاپوچینو

علاقه مندان به قهوه همه روزه در پی یافتن راه‌های جدید برای نوشیدن مقدار قهوه مورد علاقه خود هستند. در فصل زمستان یک فنجان قهوه گرم مس‌تواند بسیار خوشمزه تر باشد چرا که گرمی را به بدن هدیه می‌کند و طعم و کافئین قهوه نیز جایگاه خود را دارند . اما در فصل گرما ، تابستان های بسیار داغ مخصوصا در کشور ایران که گرما روز به روز افزایش می‌یابد ، نوشیدن یک فنجان قهوه هرچند خوش عطر و طعم اما بازهم ممکن است کمی آزار دهنده باشد. در این مطلب طرز تهیه بستنی یخی کاپوچینو را برای علاقه مندان به قهوه خواهم گفت. با قهوه ایلیا مراه باشید…

طرز تهیه بستنی یخی کاپوچینو

بستنی یخی کاپوچینو از نظر طعم یکی از بهترین دسرهایی است که با قهوه تهیه می‌شود و در فواصل گرم و همچنین مناطقی که همیشه گرم است بسیار پرطرفدار و محبوب شده است. دقیقا مشخص نیست که اولین بار این دسر خوشمزه در کجا تهیه شده است اما گمانه ها به کشور ایتالیا مهد اسپرسو باز می‌گردد.

در دستور تهیه این بستنی از دارچین استفاده میشود تا علارغم اینکه یک دسر سرد هست ، شما احساس سرما نکنید. اسپرسو موجود در این دسر به صورت لطیف و غلیظ طعمی بسیار ویژه ایجاد خواهد کرد.

طرز تهیه بستنی یخی کاپوچینو

دستورالعمل تهیه بستنی یخی کاپوچینو

مواد لازم برای تهیه 8 عدد بستنی

  • 237 میلی‌ لیتر آب
  • 133 گرم شکر
  • 2 قاشق غذاخوری سیروپ ذرت
  • 2 شات اسپرسو
  • 237 میلی لیتر شیر
  • 1 قاشق مرباخوری دارچین

طرز تهیه بستنی یخی کاپوچینو

نحوه تهیه بستنی یخی کاپوچینو

ابتدا آب را به نقطه جوش برسانید و سپس شکر را در آن حل کنید. و آنقدر حرارت به آن بدهید تا تمامی شکر به خوبی در آب حل شود.

بعد از حل شدن شکر ، مایع را کمی خنک کنید و سیروپ ذرت را به آن اضافه نمایید.

¼ از این مایع را کنار گذاشته و مابقی را تا هنوز گرم است با اسپرسو مخلوط نمایید. وسپس تا درجه اتاق خنک کنید.

¼ کنار گذاشته شده را با شیر مخلوط کنید و دارچین را به آن اضافه نمایید.

در نهایت دو مخلوط را در قالب به صورت مساوی ریخته و درون فریزر قرار دهید. حداقل زمان مورد نیاز برای فریز شدن ، 6 ساعت است.

نکته : انتخاب قالب به دلخواه خود است .

به اشتراک بگذارید:
جلال رمضانی
جلال رمضانی
کارشناس مترجمی زبان انگلیسی است . از سال 91 درزمینه های تدریس و ترجمه فعالیت داشته و از سال 95 همکاری خود را با قهوه ایلیا آغاز کرده است .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *