21 مارس 2019
چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

آیا تا به حال صبح به کافه رفته‌اید و از دیدن افراد زیادی که در یک لحظه، […]
19 مارس 2019
درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

دیدن یک کیسه قهوه “سوپرمو” یا “AA”، خیلی غیر معمول نیست. اما این اصطلاحات را چگونه ارزیابی […]
7 فوریه 2019
چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

رکن اصلی دستورالعمل هر اسپرسویی در نسبت ترکیب آن خلاصه می­‌شود. اما آیا شما به توانایی خود […]
3 فوریه 2019
شناخت انواع مختلف دستگاه‌های اسپرسوساز

شناخت انواع مختلف دستگاه‌های اسپرسوساز قسمت دوم

در مطلب قبل گفیتم که هر کدام از سه گروه دستگاه اسپرسوساز نیز بر حسب تغییراتی دیگر […]
18 ژانویه 2019
راه اندازی مسابقه لاته آرت در 7 قدم

راه اندازی مسابقه لاته آرت در 7 قدم

باریستاها همه در اطراف شما هستند و نفر بعدی مسابقه شما خواهید بود، اینجاست که به خودتان […]
15 سپتامبر 2018

راهنمای نصب و راه اندازی اسپرسوساز در کافه

نصب و راه اندازی دستگاه اسپرسوساز برای یک کافه به سادگی خرید، تحویل و جایگذاری آن نیست […]
11 سپتامبر 2018

راهنمای انتخاب آسیاب مناسب برای تهیه قهوه

بی تردید شما هم مانند دیگر قهوه نوشان به دنبال قهوه‌ای بهتر و خوش عطر و طعم […]
13 آگوست 2018
آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
7 آگوست 2018
چکونه بهترین شیر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

چگونه بهترین شیر را برای تهیه کف شیر انتخاب کنیم ؟

مطمعنا لایه‌ی بسیار زیبای کف شیر‌ بر روی یک کتپوچینو خوشمزه برحسب اتفاق ایجاد نشده است همچنین […]
6 آگوست 2018
آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت ششم

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت ششم

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]
30 جولای 2018
نکته ای که باریستاها و صاحبان کافه باید در مورد کیفیت آب بدانند!

نکته ای که باریستاها و صاحبان کافه باید در مورد کیفیت آب بدانند!

شاید برای شما هم اتفاق افتاده باشد که برای تهیه قهوه همه‌ی نکات از جمله دانه‌ی قهوه […]
28 جولای 2018
آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت پنجم

آموزش اصول تهیه لاته آرت توسط کلسی کر قسمت پنجم

کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]