15 اکتبر 2019

اصول رست دانه‌های سخت و نرم قهوه چگونه است؟ قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه در مطلب قبلی به مواردی در مورد رست قهوه اشاره کردیم. اکنون با ادامه مبحث دانه‌های سخت […]
11 جولای 2019

چگونه مشتریان کافی شاپ را در مناسبت‌ها افزایش دهیم؟

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه تعطیلات عید نوروز و مناسبت‌های دیگر که حالت جشن دارند، فرصتی مناسب برای افزایش مشتریان کافی شاپ […]
4 آوریل 2019
ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه در مطلب قبلی در مورد ترکیب کردن دو نوع قهوه و مواردی از این قبیل صحبت کردیم. […]
31 مارس 2019
هفت نقص دانه سبز قهوه مهم برای روسترها و تولیدکنندگان

هفت نقص دانه سبز قهوه مهم برای روسترها و تولیدکنندگان

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه SCA معتقد است که دانه سبز قهوه در هر 350 گرم قهوه نمی‌تواند بیش از 5 دانه‌ی […]
21 مارس 2019
چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه آیا تا به حال صبح به کافه رفته‌اید و از دیدن افراد زیادی که در یک لحظه، […]
19 مارس 2019
درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 6 دقیقه دیدن یک کیسه قهوه “سوپرمو” یا “AA”، خیلی غیر معمول نیست. اما این اصطلاحات را چگونه ارزیابی […]
7 فوریه 2019
چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 6 دقیقه رکن اصلی دستورالعمل هر اسپرسویی در نسبت ترکیب آن خلاصه می­‌شود. اما آیا شما به توانایی خود […]
3 فوریه 2019
شناخت انواع مختلف دستگاه‌های اسپرسوساز

شناخت انواع مختلف دستگاه‌های اسپرسوساز قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه در مطلب قبل گفتیم که هر کدام از سه گروه دستگاه اسپرسوساز نیز بر حسب تغییراتی دیگر […]
18 ژانویه 2019
راه اندازی مسابقه لاته آرت در 7 قدم

راه اندازی مسابقه لاته آرت در 7 قدم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه باریستاها همه در اطراف شما هستند و نفر بعدی مسابقه شما خواهید بود، اینجاست که به خودتان […]
15 سپتامبر 2018

راهنمای نصب و راه اندازی اسپرسوساز در کافه

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه نصب و راه اندازی دستگاه اسپرسوساز برای یک کافه به سادگی خرید، تحویل و جایگذاری آن نیست […]
11 سپتامبر 2018

راهنمای انتخاب آسیاب مناسب برای تهیه قهوه

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه بی تردید شما هم مانند دیگر قهوه نوشان به دنبال قهوه‌ای بهتر و خوش عطر و طعم […]
13 آگوست 2018
آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

آموزش اساس تهیه اسپرسو توسط کلسی کر قسمت اول

زمان مورد نیاز برای مطالعه : < 1 دقیقه کلسی کر یکی از بهترین باریستاها و اساتید دانشکده قهوه‌ی وولف ( Wolff College of Coffee ) استرالیا […]