31 اکتبر 2019

مینی اسپرسو شارژی قابل حمل

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه دنیای قهوه همیشه در حال تغییر و تحول است و هر روز ابزار و وسایلی برای تهیه […]
15 اکتبر 2019

اصول رست دانه‌های سخت و نرم قهوه چگونه است؟ قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه در مطلب قبلی به مواردی در مورد رست قهوه اشاره کردیم. اکنون با ادامه مبحث دانه‌های سخت […]
5 اکتبر 2019

طرز تهیه قهوه بستنی خانگی

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه تهیه قهوه بستنی خانگی کاری بسیار سرگرم‌کننده و جالب است. با این حال، شاید به نظر شما […]
2 اکتبر 2019

طرز تهیه دمنوش گل گاوزبان

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 2 دقیقه گل گاوزبان گیاهی داروئی و بسیار مفیدکه است که ارتفاع ساقه آن تا 60 سانتی‌متر می‌رسد، ساقه […]
4 آوریل 2019
ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه در مطلب قبلی در مورد ترکیب کردن دو نوع قهوه و مواردی از این قبیل صحبت کردیم. […]
2 آوریل 2019
ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه تنها کمی پس از این که رست خانگی قهوه خود را شروع می‌کنید، با کیسه تقریبا خالی […]
31 مارس 2019
هفت نقص دانه سبز قهوه مهم برای روسترها و تولیدکنندگان

هفت نقص دانه سبز قهوه مهم برای روسترها و تولیدکنندگان

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه SCA معتقد است که دانه سبز قهوه در هر 350 گرم قهوه نمی‌تواند بیش از 5 دانه‌ی […]
25 مارس 2019
قهوه خودتان را رست کنید قسمت

قهوه خودتان را رست کنید قسمت اول

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه این که خودتان رست قهوه را انجام دهید نه تنها کاری لذت‌بخش است، بلکه به نسبت آسان هم […]
21 مارس 2019
چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه آیا تا به حال صبح به کافه رفته‌اید و از دیدن افراد زیادی که در یک لحظه، […]
19 مارس 2019
درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 6 دقیقه دیدن یک کیسه قهوه “سوپرمو” یا “AA”، خیلی غیر معمول نیست. اما این اصطلاحات را چگونه ارزیابی […]
17 مارس 2019
قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه در مطلب قبلی به انتخاب وسیله‌های مناسب پرداختیم. در این بخش در ادامه به تجهیزات لازم، انتخاب […]
7 فوریه 2019
چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 6 دقیقه رکن اصلی دستورالعمل هر اسپرسویی در نسبت ترکیب آن خلاصه می­‌شود. اما آیا شما به توانایی خود […]