21 مارس 2019
چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

آیا تا به حال صبح به کافه رفته‌اید و از دیدن افراد زیادی که در یک لحظه، […]
19 مارس 2019
درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

دیدن یک کیسه قهوه “سوپرمو” یا “AA”، خیلی غیر معمول نیست. اما این اصطلاحات را چگونه ارزیابی […]
17 مارس 2019
قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

در مطلب قبلی به انتخاب وسیله‌های مناسب پرداختیم. در این بخش در ادامه به تجهیزات لازم، انتخاب […]
7 فوریه 2019
چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

رکن اصلی دستورالعمل هر اسپرسویی در نسبت ترکیب آن خلاصه می­‌شود. اما آیا شما به توانایی خود […]
3 فوریه 2019
شناخت انواع مختلف دستگاه‌های اسپرسوساز

شناخت انواع مختلف دستگاه‌های اسپرسوساز قسمت دوم

در مطلب قبل گفیتم که هر کدام از سه گروه دستگاه اسپرسوساز نیز بر حسب تغییراتی دیگر […]
28 ژانویه 2019

درک عصاره گیری قهوه برای داشتن یک فنجان قهوه عالی قسمت دوم

در مطلب قبل در مورد عصاره گیری قهوه صحبت کردیم و کم و بیش در مورد آن […]
26 ژانویه 2019
درک عصاره گیری قهوه برای داشتن یک فنجان قهوه عالی

درک عصاره گیری قهوه برای داشتن یک فنجان قهوه عالی قسمت اول

اگر فنجان قهوه‌‌ای با کیفیت و عطر و طعم بهتر می‌خواهید، چندان راه سختی در پیش رو […]
22 ژانویه 2019
راهنمایی برای تهیه لاته برای باریستاها

راهنمایی تهیه لاته برای باریستاها

اکثر باریستاهایی که با آنها برخورد داشتم در مواجهه با هنر لاته درصدد دویدن پیش از توانایی […]
20 ژانویه 2019
آیا قهوه از پیش آسیاب شده همیشه از قهوه تازه بهتر است؟

آیا قهوه از پیش آسیاب شده همیشه از قهوه تازه بهتر است؟

زمانی که به صورت تخصصی یادگیری در زمینه قهوه را آغاز می‌کنیم، چند قانون طلایی را فرا […]
18 ژانویه 2019
راه اندازی مسابقه لاته آرت در 7 قدم

راه اندازی مسابقه لاته آرت در 7 قدم

باریستاها همه در اطراف شما هستند و نفر بعدی مسابقه شما خواهید بود، اینجاست که به خودتان […]
13 نوامبر 2018
راهنمایی برای ترکیب دانه‌های قهوه

راهنمایی برای ترکیب دانه‌های قهوه

ترکیبات در بیشتر کافی شاپ‌ها یک اصل ثابت است و هر شرکت رست کننده‌ی قهوه نیز باید […]
9 اکتبر 2018

فشار چگونه بر کیفیت اسپرسو تاثیر می‌گذارد ؟

بیشتر قهوه نوشان اسپرسو را به سایر روش‌های قهوه ترجیح می‌دهند و شاید به دلیل غلظت بالای […]