4 آوریل 2019
ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه در مطلب قبلی در مورد ترکیب کردن دو نوع قهوه و مواردی از این قبیل صحبت کردیم. […]
2 آوریل 2019
ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

ترکیب کردن قهوه برای رست کننده‌های خانگی قهوه قسمت اول

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه تنها کمی پس از این که رست خانگی قهوه خود را شروع می‌کنید، با کیسه تقریبا خالی […]
31 مارس 2019
هفت نقص دانه سبز قهوه مهم برای روسترها و تولیدکنندگان

هفت نقص دانه سبز قهوه مهم برای روسترها و تولیدکنندگان

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه SCA معتقد است که دانه سبز قهوه در هر 350 گرم قهوه نمی‌تواند بیش از 5 دانه‌ی […]
25 مارس 2019
قهوه خودتان را رست کنید قسمت

قهوه خودتان را رست کنید قسمت اول

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه این که خودتان رست قهوه را انجام دهید نه تنها کاری لذت‌بخش است، بلکه به نسبت آسان هم […]
21 مارس 2019
چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

چند نکته در مورد باریستا حرفه‌ای

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه آیا تا به حال صبح به کافه رفته‌اید و از دیدن افراد زیادی که در یک لحظه، […]
19 مارس 2019
درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

درک درجه بندی قهوه کنیا AA و کلمبیا سوپرمو

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 6 دقیقه دیدن یک کیسه قهوه “سوپرمو” یا “AA”، خیلی غیر معمول نیست. اما این اصطلاحات را چگونه ارزیابی […]
17 مارس 2019
قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

قهوه خودتان را رست کنید قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه در مطلب قبلی به انتخاب وسیله‌های مناسب پرداختیم. در این بخش در ادامه به تجهیزات لازم، انتخاب […]
7 فوریه 2019
چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

چگونگی کنترل نسبت برای تهیه اسپرسویی بهتر

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 6 دقیقه رکن اصلی دستورالعمل هر اسپرسویی در نسبت ترکیب آن خلاصه می­‌شود. اما آیا شما به توانایی خود […]
3 فوریه 2019
شناخت انواع مختلف دستگاه‌های اسپرسوساز

شناخت انواع مختلف دستگاه‌های اسپرسوساز قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 5 دقیقه در مطلب قبل گفتیم که هر کدام از سه گروه دستگاه اسپرسوساز نیز بر حسب تغییراتی دیگر […]
28 ژانویه 2019

درک عصاره گیری قهوه برای داشتن یک فنجان قهوه عالی قسمت دوم

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 6 دقیقه در مطلب قبل در مورد عصاره گیری قهوه صحبت کردیم و کم و بیش در مورد آن […]
26 ژانویه 2019
درک عصاره گیری قهوه برای داشتن یک فنجان قهوه عالی

درک عصاره گیری قهوه برای داشتن یک فنجان قهوه عالی قسمت اول

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 4 دقیقه اگر فنجان قهوه‌‌ای با کیفیت و عطر و طعم بهتر می‌خواهید، چندان راه سختی در پیش رو […]
22 ژانویه 2019
راهنمایی برای تهیه لاته برای باریستاها

راهنمای تهیه لاته برای باریستاها

زمان مورد نیاز برای مطالعه : 3 دقیقه اکثر باریستاهایی که با آنها برخورد داشتم در مواجهه با هنر لاته درصدد دویدن پیش از توانایی […]