15 نوامبر 2017

چه زمانی برای نوشیدن قهوه مناسب تر است ؟

از زمانی که قهوه خود را در دنیای بشر جای داد، عادت‌ها و علاقه‌های متفاوتی نسبت به […]
13 نوامبر 2017

قهوه عربیکا گیشا یا گشا ( Geisha )

گیشا یا گیشا گونه‌‌ای جهش‌ یافته از تیپیکا است‌‌‌‌‌ که میوه و برگی تقریبا کشیده دارد . […]
12 نوامبر 2017
کشور های تولید کننده قهوه قاره آسیا و استرالیا

کشور های تولید کننده قهوه قاره آسیا و استرالیا

سرانجام در مبحث کشورهای تولید کننده قهوه به آسیا ، قاره‌ی کهن رسیدیم. برخی از کشور های […]
11 نوامبر 2017
تجارت مستقیم ( direct trade ) چیست ؟

تجارت مستقیم ( direct trade ) چیست ؟

تجارت مستقیم واژه‌ ایست که توسط رست کننده‌های قهوه استفاده میشود. رست کننده‌ها ، قهوه مورد نیاز […]
7 نوامبر 2017
گواهینامه اتحادیه رین فارست ( Rainforest Alliance )

گواهینامه اتحادیه رین فارست (Rainforest Alliance)

اتحادیه رین فارست یا جنگل بارانی یک سازمان غیر دولتی است که در زمینه‌ی حفظ تنوع زیستی […]
5 نوامبر 2017

چگونه قهوه را ذخیره و نگهداری کنیم ؟

برای به دست آوردن یک فنجان قهوه‌ی خوب با عطر و طعم عالی چندین عامل تاثیر زیادی […]
4 نوامبر 2017
گواهینامه قهوه برد فرندلی ( Bird Friendly Coffee )

گواهینامه قهوه برد فرندلی (Bird Friendly Coffee)

برد فرندلی گواهینامه‌ ایست که توسط مرکز پرندگان مهاجر اسمیتسانیان ( SMBC ) که بخشی از باغ […]
1 نوامبر 2017
10 گام قهوه از دانه تا فنجان ( قسمت اول )

10 گام قهوه از دانه تا فنجان (قسمت اول)

قهوه‌ای که روزانه نوش جان می‌کنید و از آن لذت می‌برید سفری طولانی طی می‌کند تا به […]
29 اکتبر 2017

بیماری های مخرب و مضر برای گیاه قهوه

گیاهان و درختان نیز مانند هر موجود دیگری مجبور به رویارویی با برخی بیماریهای مخرب و از […]
15 اکتبر 2017
تفاوت بین فرآوری تر و خشک و نیمه تر

تفاوت بین فرآوری تر ، خشک و نیمه تر

قبل از اینکه قهوه بسته بندی شود و به دست ما برسد فرآیندهایی روی آن انجام می‌شود. […]
9 اکتبر 2017
چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

چندین روش برای بهبود عطر و طعم قهوه

همه ما به قهوه خالص علاقه داریم ولی برخی دیگر تمایل دارند به قهوه خود شیرین کننده‌‌ای […]
3 اکتبر 2017
گونه های قهوه

گونه های قهوه

همانطور که همه ما می‌دانیم قهوه دارای سه نوع درختچه‌ی اصلی است که از این میان دو […]