theme
۱۶ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه قهوه با قهوه ساز کمکس ( Chemex )

قهوه ساز کمکس ( Chemex ) در سال ۱۹۴۱ میلادی توسط یک شیمیدان آمریکایی به نام پیتر شلوم‌بُم ( Peter Schlumbohm ) اختراع و یک سال […]
۱۴ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو ( Espresso Macchiato )

اسپرسو ماکیاتو یک روش تهیه قهوه ایتالیایی و ترکیبی از شیرو قهوه اسپرسو است. این قهوه دارای یک یا دو شات قهوه اسپرسو همراه با یک […]
۱۱ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه کف شیر با استفاده از نازل بخار

همانطور که می‌دانید کف شیر یا فوم شیر به روشهای متعدد تهیه می‌شود و برای سرو قهوه های گوناگونی بکار می‌رود . از مزایا و معایب […]
۷ آذر ۱۳۹۵

آموزش استفاده از کف ساز دستی بیالتی Bialetti Tuttocrema

کف شیر را به روش های گوناگونی می‌توان بدست آورد. یکی از بهترین روش های آن استفاده از کف ساز دستی بیالتی است که شما در […]
۶ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه کاپوچینو ( cappuccino )

تهیه‌ی یک کاپوچینو با هنر دست خودتان و با استفاده از تجارب باریستاهای حرفه‌ای می‌تواند بسیار لذت‌بخش باشد. باریستاها یا همان متصدیان کافی شاپ ها تهیه‌ی […]
۳ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه لاته ماکیاتو ( Latte Macchiato )

لاته ماکیاتو نیز مثل خیلی از قهوه های دیگر بر پایه اسپرسو تهیه می‌شود . با انتخاب یک ترکیب خوب از یک فنجان قهوه اسپرسو ( […]
۱۷ مرداد ۱۳۹۵

۸ ترفند و نکته برای استفاده بهتر از مینی پرسو

در مقالات قبلی سایت با اینکه مینی پرسو چیست آشنا شدید و در مطلب ویدئو های رسمی و غیر رسمی مینی پرسو کلیه ویدئو های این […]