theme
۳۰ آذر ۱۳۹۵

قهوه دَمِ سرد ( Cold Brew Coffee ) ساده و صبور

قهوه دَمِ سرد ( Cold Brew Coffee ) با قهوه سرد متفاوت است .  در تهیه قهوه دَمِ سرد قهوه از آب سرد […]
۲۹ آذر ۱۳۹۵

پیچر ( Pitcher ) شروعی پر هیجان در طراحی روی قهوه

پیچر ( Pitcher ) یا همان پارچ ایرانی ، ظرفی است با دهانه بزرگ که معمولا دارای یک دسته نگهدارنده می‌باشد و به […]
۲۸ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه قهوه با قهوه ساز V60 هاریو

قهوه ساز V60 هاریو یکی از پرطرفدارترین روش های قطره ای می‌باشد . تکنولوژی نهفته در آن بسیار ساده است  و در یک […]
۲۸ آذر ۱۳۹۵

سایفون ( Syphon ) ، نماد قهوه سازهای نسل سوم

سایفون « Syphon » به معنی قوری دارای خلاء است که بر اساس قانون انبساط و انقباض گازها عمل می‌کند . این دستگاه […]
۲۵ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه قهوه با قهوه ساز کافه سولو ( Cafe Solo )

قهوه ساز کافه سولو ( Cafe Solo ) محصولی از شرکت دانمارکی اوا سولو ( Eva Solo ) می‌باشد که برای دم کردن قهوه […]
۲۵ آذر ۱۳۹۵

قهوه ساز V60 هاریو دریچه‌ای به نسل سوم قهوه

قهوه ساز V60 هاریو اگر چه سیستمی نوظهور در قهوه های دمی ( دریپر ) می‌باشد ولی ازسوی باریستاها به ویژه ژاپنی ها […]
۲۳ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه قهوه با قهوه ساز فرنچ پرس ( French Press )

روشهای بسیاری برای تهیه‌ی یک قهوه خوب در منزل وجود دارد . یکی از آسان ترین آنها تهیه‌ی قهوه با استفاده از دستگاه […]
۲۲ آذر ۱۳۹۵

آئروپرس ( Aeropress ) چیست و چه تفاوتهایی با فرنچ پرس دارد ؟

قهوه خروجی دستگاه آئروپرس ( Aeropress )  بسیار ارزشمند و با کمترین تلخی و ترشی می باشد و بخاطر فیلترینگ خوب این دستگاه […]
۲۱ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه کافه موکا ( Caffè Mocha ) از مبتدی تا حرفه‌ای

برای کسانی که از دوستداران قهوه و شکلات هستند ، کافه موکا « caffè mocha » که با نام ” موکاچینو ” نیز […]