theme

طرز تهیه انواع دسر و نوشیدنی با قهوه

۵ بهمن ۱۳۹۵

طرز تهیه آیس کافی ژاپنی ( Japanese Iced Coffee )

کلمات ” قهوه ” و ” سرد ”  کلماتی هستند که برای هر علاقمند به قهوه معمولا ترکیب نامأنوسی است . قهوه داغ از قهوه سرد […]
۲۳ دی ۱۳۹۵

طرز تهیه لاته دارچین ( Cinnamon Latte )

لاته دارچین یکی از نوشیدنی‌های خوش طعم و عطر بر پایه‌ی قهوه اسپرسو می‌باشد . دارچین یکی از ادویه‌های پر خاصیت و بسیار خوشبو است که […]
۲۱ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه کافه موکا ( Caffè Mocha ) از مبتدی تا حرفه‌ای

برای کسانی که از دوستداران قهوه و شکلات هستند ، کافه موکا « caffè mocha » که با نام ” موکاچینو ” نیز شناخته می‌شود ، […]
۱۸ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه آفوگاتو ( Affogato )

طرز تهیه آفوگاتو « Affogato » که یکی از بهترین ، قدیمی‌ترین و ساده‌ترین دسرهای ایتالیایی به شمار می‌رود، بسیار ساده است . آفوگاتو در زبان […]
۱۴ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه اسپرسو ماکیاتو ( Espresso Macchiato )

اسپرسو ماکیاتو یک روش تهیه قهوه ایتالیایی و ترکیبی از شیرو قهوه اسپرسو است. این قهوه دارای یک یا دو شات قهوه اسپرسو همراه با یک […]
۶ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه کاپوچینو ( cappuccino )

تهیه‌ی یک کاپوچینو با هنر دست خودتان و با استفاده از تجارب باریستاهای حرفه‌ای می‌تواند بسیار لذت‌بخش باشد. باریستاها یا همان متصدیان کافی شاپ ها تهیه‌ی […]
۳ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه لاته ماکیاتو ( Latte Macchiato )

لاته ماکیاتو نیز مثل خیلی از قهوه های دیگر بر پایه اسپرسو تهیه می‌شود . با انتخاب یک ترکیب خوب از یک فنجان قهوه اسپرسو ( […]