theme
87159 بازدید

طرز تهیه قهوه با آئروپرس ( Aeropress )

دستگاه آئروپرس ( Aeropress ) ترکیب ۲ دستگاه فرنچ پرس و اسپرسو میکر است . در واقع در این دستگاه در حالی که قهوه غوطه ور است تحت فشار هم قرار می گیرد . آلن آدلر مخترع آئروپرس زمانی که این دستگاه را اختراع کرد هیچ وقت فکر نمی‌کرد ، اینچنین مورد استقبال عموم واقع شود . ولی در واقع اون چیزی را به مردم هدیه کرد که همه خواستار آن بودند . تهیه آسان و سریع یک قهوه خوب دلیل اصلی توجه مردم به این روش است . برای آشنایی بیشتر با آئروپرس مقاله Aeropress چیست و چه تفاوتهایی با فرنچ پرس دارد ؟ را حتما مطالعه کنید .

در ذیل مراحل گام به گام  تهیه قهوه ایلیا با دستگاه آئروپرس ( Aeropress ) به تفضیل آموزش داده می‌شود . امید است با اجرای صحیح این مراحل و تهیه قهوه عالی ، شما نیز به طرفداران این دستگاه و آقای آلن آدلر بپیوندید .

آئروپرس

 ۱ . انتخاب دانه قهوه و آسیاب کردن آن

اولین اصل در تهیه قهوه خوب ، انتخاب دانه تازه و با کیفیت است . زمانیکه از آئروپرس ( Aeropress ) برای تهیه قهوه استفاده می کنید ، میزان آسیاب دانه انتخابی  باید Medium – Fine باشد . به مقدار ۱۷ گرم از قهوه دلخواهتان را وزن و سپس آسیاب کنید . برای انتخاب نوع قهوه به فرروشگاه ما مراجعه کنید .

آئروپرس

 ۲ . مونتاژ قطعات دستگاه آئروپرس

قطعات دستگاه آئروپس ، شامل یک سیلندر و یک پیستون را طبق شکل زیر مونتاژ کنید . جهت اندازه گیری قهوه و مقدار آبی که باید درون دستگاه بریزید ، آن را روی ترازو بگذارید .

آئروپرس

 ۳ . اضافه کردن قهوه آسیاب شده

براساس روش که دستگاه رانصب کردیم ، اکنون سیلندر دستگاه آئروپرس ( Aeropress ) در بالا قار دارد . قهوه آسیاب شده را داخل سیلندر می ریزیم .

آئروپرس

 ۴ . اضافه کردن اولیه آب

آب ۹۰ درجه سانیگراد را برای اولین بار از کتل روی قهوه درون سیلندر بریزید . به نحویکه یک سوم سیلندر پر شود .

آئروپرس

 ۵ . هم زدن قهوه

با استفاده از هم زن دستی دستگاه ، مخلوط آب و قهوه را به هم بزنید تا آب موجود در سیلندر ، تمام پودر قهوه را پوشش دهد . پس از آن ۳۰ ثانیه منتظر بمانید . در این زمان از عطر و رایحه متساعد شده از قهوه ، لذت ببرید .

آئروپرس

 ۶ . اضافه کردن مجدد آب

پس از اتمام وقت استراحت اول ، مجددا به مخزن سیلندر آب اضافه کنید تا مخزن پر شود . سپس وارد وقت استراحت دوم ۶۰ ثانیه‌ای می‌شوید .

آئروپرس

 ۷ . مرطوب کردن فیلتر

در وقت استراحت دوم ، فیلتر دستگاه را با استفاده از آب داغ کمی مرطوب کنید . دلیل اصلی انجام این کار ، از بین بردن تاثیرات فیلتر کاغذی بر روی طعم قهوه می‌باشد . سپس فیلتر را در جای خود ببندید و محکم کنید . در همین زمان مخلوط داخل سیلندر را یک بار دیگر به هم بزنید .

آئروپرس

 ۸ . چرخاندن آئروپرس

این مرحله کمی نیاز به دقت و تجربه دارد . با یک دست خود قوری  و با دست دیگر آئروپرس  را بگیرد . سپس با دقت و سرعت دستگاه را روی قوری بچرخانید به نحویکه مایع داخل سیلندر به بیرون نریزد . پس از آن پیستون دستگاه در بالا قرار می‌گیرد .

آئروپرس

۹ . فشردن پیستون

خبر خوش اینکه تا رسیدن به یک قهوه عالی چند لحظه ای زمان باقی نمانده است . پس از ثابت شدن قوری و آئروپرس ، پیستون دستگاه را به آرامی و یکنواخت به پایین فشار دهید . همانطور که مشاهده می‌کنید ، آب موجود در سیلندر از فیلتر می گذرد و داخل قوری می‌ریزد . این کار را تا اتمام محتویات داخل سیلندر ادامه دهید .

آئروپرس

همانطور که پیش از این گفتیم ، عواملی مثل دانه قهوه ، نوع آسیاب ، دمای آب و زمان دم کشیدن ، همگی از عوامل موثر بر تهیه این قهوه می‌باشد .  قهوه ایلیا با ارائه محصولات متنوع و با کیفیت ، قدرت انتخاب صحیح را برای شما فراهم نموده است . اکنون قهوه شما آماده می باشد . از آن لذت ببرید .

Aeropress

 

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما ، تخفیف های هفتگی فروشگاه و اطلاع از جشنواره های فروش ویژه مطلع شوید ، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

طرز تهیه قهوه با آئروپرس ( Aeropress )
۴.۵ از میانگین ۲ رأی
رسول منتظری
رسول منتظری
از سال 1383 در فعالیتهای تحقیقاتی ، تولیدی و پروژه ای فعالیت دارد و به عنوان کارشناس کنترل پروژه و معاون مدیر پروژه درپروژه های نفتی و عمرانی فعالیت داشته است . با زبان انگلیسی و مدیریت پروژه PMBOK آشنایی دارد . از سال 1395 به عنوان مترجم و نویسنده با قهوه ایلیا همکاری می کند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *