19 دسامبر 2016

پیچر ( Pitcher ) شروعی پر هیجان در طراحی روی قهوه

پیچر ( Pitcher ) یا همان پارچ ایرانی ، ظرفی است با دهانه بزرگ که معمولا دارای یک دسته نگهدارنده می‌باشد و به […]
18 دسامبر 2016

سایفون ( Syphon ) ، نماد قهوه سازهای نسل سوم

سایفون « Syphon » به معنی قوری دارای خلاء است که بر اساس قانون انبساط و انقباض گازها عمل می‌کند . این دستگاه […]
15 دسامبر 2016
قهوه ساز V60

قهوه ساز V60 هاریو دریچه‌ای به نسل سوم قهوه

قهوه ساز V60 هاریو اگر چه سیستمی نوظهور در قهوه های دمی ( دریپر ) می‌باشد ولی ازسوی باریستاها به ویژه ژاپنی ها […]
12 دسامبر 2016

آئروپرس ( Aeropress ) چیست و چه تفاوتهایی با فرنچ پرس دارد ؟

قهوه خروجی دستگاه آئروپرس ( Aeropress )  بسیار ارزشمند و با کمترین تلخی و ترشی می باشد و بخاطر فیلترینگ خوب این دستگاه […]
1 دسامبر 2016
کف شیر

طرز تهیه کف شیر با استفاده از نازل بخار

همانطور که می‌دانید کف شیر یا فوم شیر به روشهای متعدد تهیه می‌شود و برای سرو قهوه های گوناگونی بکار می‌رود . از […]
27 نوامبر 2016

آموزش استفاده از کف ساز دستی بیالتی Bialetti Tuttocrema

کف شیر را به روش های گوناگونی می‌توان بدست آورد. یکی از بهترین روش های آن استفاده از کف ساز دستی بیالتی است […]
7 آگوست 2016
ترفند مینی پرسو

8 ترفند و نکته برای استفاده بهتر از مینی پرسو

در مقالات قبلی سایت با اینکه مینی پرسو چیست آشنا شدید و در مطلب ویدئو های رسمی و غیر رسمی مینی پرسو کلیه […]
6 آگوست 2016

مینی پرسو چیست ؟

مینی پرسو ( minipresso ) یک اسپرسو ساز پر قدرت قابل حمل تولید کمپانی واکاکو است که بدون نیاز به برق برای شما […]
1 ژانویه 1970

سیلو قهوه

با افزایش تعداد مغازه های عرضه ی قهوه و مشکلات استفاده سنتی از ظروف و محفظه های قرارگیری قهوه وسیله ای به نام […]