19 دسامبر 2016

پیچر ( Pitcher ) شروعی پر هیجان در طراحی روی قهوه

پیچر ( Pitcher ) یا همان پارچ ایرانی ، ظرفی است با دهانه بزرگ که معمولا دارای […]
18 دسامبر 2016

سایفون ( Syphon ) ، نماد قهوه سازهای نسل سوم

سایفون « Syphon » به معنی قوری دارای خلاء است که بر اساس قانون انبساط و انقباض […]
15 دسامبر 2016

قهوه ساز V60 هاریو دریچه‌ای به نسل سوم قهوه

قهوه ساز V60 هاریو اگر چه سیستمی نوظهور در قهوه های دمی ( دریپر ) می‌باشد ولی […]
12 دسامبر 2016

آئروپرس ( Aeropress ) چیست و چه تفاوتهایی با فرنچ پرس دارد ؟

قهوه خروجی دستگاه آئروپرس ( Aeropress )  بسیار ارزشمند و با کمترین تلخی و ترشی می باشد […]
1 دسامبر 2016
کف شیر

طرز تهیه کف شیر با استفاده از نازل بخار

همانطور که می‌دانید کف شیر یا فوم شیر به روشهای متعدد تهیه می‌شود و برای سرو قهوه […]
27 نوامبر 2016

آموزش استفاده از کف ساز دستی بیالتی Bialetti Tuttocrema

کف شیر را به روش های گوناگونی می‌توان بدست آورد. یکی از بهترین روش های آن استفاده […]
7 آگوست 2016
ترفند مینی پرسو

8 ترفند و نکته برای استفاده بهتر از مینی پرسو

در مقالات قبلی سایت با اینکه مینی پرسو چیست آشنا شدید و در مطلب ویدئو های رسمی […]
6 آگوست 2016

مینی پرسو چیست ؟

مینی پرسو ( minipresso ) یک اسپرسو ساز پر قدرت قابل حمل تولید کمپانی واکاکو است که […]
1 ژانویه 1970

سیلو قهوه

با افزایش تعداد مغازه های عرضه ی قهوه و مشکلات استفاده سنتی از ظروف و محفظه های […]
1 ژانویه 1970
تمپر قهوه و طرز استفاده از آن ( coffee tamper )

تمپر قهوه و طرز استفاده از آن ( coffee tamper )

تمپر قهوه ( coffee tamper ) یک وسیله‌ی کار‌آمد برای آماده کردن یک فنجان قهوه اسپرسو با […]