12 اکتبر 2017
سیروپ یا شربت چیست ؟

سیروپ یا شربت چیست ؟

سیروپ در آشپزی ، مایعی غلیظ و چسبناک است که معمولا از انحلال شکر در آب به دست می‌آید و معمولا مقدارشکر زیادی […]
23 سپتامبر 2017
چه روش دمی برای من مناسب تر است ؟

چه روش دمی برای من مناسب تر است ؟

همیشه افراد به دنبال روشی بهتر برای تهیه قهوه‌ی مصرفی خود هستند . برخی قهوه اسپرسو را به دلیل غلظت بیشتر و طعم […]
7 آگوست 2017
تهیه کف شیر

تهیه کف شیر و راه‌های مختلف آن

تهیه کف شیر روش‌های مختلفی دارد و با استفاده از ابزارهای مختلفی می‌توان آن را بدست آورد. اگر از دوست‌داران نوشیدنی‌هایی مانند کاپوچینو […]
13 جولای 2017
سبد های تحت فشار یا فشرده (Pressurized) و غیر فشرده (None - Pressurized)

سبد های تحت فشار یا فشرده (Pressurized) و غیر فشرده (None – Pressurized)

اسپرسو می‌تواند به هنری عالی تبدیل شود البته این بسته به متغیرهای فراوانی دارد.یکی از این متغیرها سبدی است که برا تهیه‌ی اسپرسو […]
3 جولای 2017
اسپرسو ساز

اسپرسو ساز راک ( Rok Espresso Maker ) چیست ؟

امروزه مصرف قهوه به خصوص قهوه اسپرسو در بین مردم جایگاه ویژه‌ای دارد. از این رو قهوه سازهای زیادی جهت تهیه‌ی قهوه طراحی […]
15 آوریل 2017
قهوه جوش

طرز تهیه قهوه با قهوه جوش گازی ( موکاپات )

قهوه اسپرسو یکی از بهترین و پرمصرف‌ترین قهوه‌هاست. امروزه تهیه‌ی اسپرسو به روش‌های مختلف و با دستگاه‌های متفاوتی صورت می‌گیرد. یکی از روش‌های […]
8 آوریل 2017

مقایسه مینی پرسو و هندپرسو پمپ

در چند سال گذشته شاهد رشد تولید دستگاه های پرتابل مربوط به قهوه بوده ایم. دو نمونه ی کاربردی این دستگاه ها، اسپرسو […]
12 مارس 2017

تفاوت لاتیسما تاچ ، لاتیسما پلاس و لاتیسما پرو در چیست ؟

در این نوشته سعی در بررسی و مقایسه لاتیسما تاچ ، لاتیسما پلاس و لاتیسما پرو را داریم . اگر مایل به خرید […]
21 فوریه 2017

قهوه ساز کلور ( Clever )

قهوه ساز کلور ( Clever ) یکی از بهترین و ساده ترین روش‌های دم کردن قهوه است که سازو کار اصلاح شده‌ی قهوه‌سازهای فیلتری و […]