theme

آشنایی با ابزار ها و تجهیزات

۵ دی ۱۳۹۵

آسیاب قهوه ( Coffee Grinder )

تاریخچه آسیاب قهوه ( Coffee Grinder ) ۱۳۵۰ سال پیش از میلاد مسیح آسیاب توسط رومی ها اختراع شد . درواقع زمانی که قهوه کشف شد […]
۳۰ آذر ۱۳۹۵

قهوه دَمِ سرد ( Cold Brew Coffee ) ساده و صبور

قهوه دَمِ سرد ( Cold Brew Coffee ) با قهوه سرد متفاوت است .  در تهیه قهوه دَمِ سرد قهوه از آب سرد و یا آب […]
۲۹ آذر ۱۳۹۵

پیچر ( Pitcher ) شروعی پر هیجان در طراحی روی قهوه

پیچر ( Pitcher ) یا همان پارچ ایرانی ، ظرفی است با دهانه بزرگ که معمولا دارای یک دسته نگهدارنده می‌باشد و به منظور نگهداری مایعات […]
۲۸ آذر ۱۳۹۵

سایفون ( Syphon ) ، نماد قهوه سازهای نسل سوم

سایفون « Syphon » به معنی قوری دارای خلاء است که بر اساس قانون انبساط و انقباض گازها عمل می‌کند . این دستگاه با استفاده از […]
۲۵ آذر ۱۳۹۵

قهوه ساز V60 هاریو دریچه‌ای به نسل سوم قهوه

قهوه ساز V60 هاریو اگر چه سیستمی نوظهور در قهوه های دمی ( دریپر ) می‌باشد ولی ازسوی باریستاها به ویژه ژاپنی ها بسیار قابل احترام […]
۲۲ آذر ۱۳۹۵

آئروپرس ( Aeropress ) چیست و چه تفاوتهایی با فرنچ پرس دارد ؟

قهوه خروجی دستگاه آئروپرس ( Aeropress )  بسیار ارزشمند و با کمترین تلخی و ترشی می باشد و بخاطر فیلترینگ خوب این دستگاه ، هرگز تفاله […]
۱۱ آذر ۱۳۹۵

طرز تهیه کف شیر با استفاده از نازل بخار

همانطور که می‌دانید کف شیر یا فوم شیر به روشهای متعدد تهیه می‌شود و برای سرو قهوه های گوناگونی بکار می‌رود . از مزایا و معایب […]