theme
58727 بازدید

طرز تهیه کافه لاته ( Caffe latte )

امروزه کافه لاته در منوی اکثر کافی شاپ های جهان حضور دارد و اکثر قهوه نوش ها از این قهوه استفاده می کنند.با قهوه ایلیا همراه باشید.

  کافه لاته ( caffe latte ) چیست؟

استفاده از شیر در قهوه از سال ۱۷۰۰ میلادی در اروپا رواج داشته است اما لغت کافه‌لاته اولین بار در سال ۱۸۶۷ توسط ویلیام دین هاولز در مقاله خود با نام ( سفر ایتالیایی ) مورد استفاده قرار گرفت. در ایتالیا کافه‌لاته را برای صبحانه سرو می‌کنند و در واقع شیر داغ را به قهوه ای که توسط موکا پات دم می کنند اضافه می کنند و بر خلاف کافه‌لاته در سایر کشور‌ها اکثر ایتالیایی ها از کف شیر در تهیه‌ی این قهوه استفاده نمی کنند.

مواد لازم :

  • یک فنجان قهوه اسپرسو
  • یک فنجان شیر بخارزده و کف شیر
  • پیچر ( ظرف مخصوص تهیه کف شیر )
  • دما سنج

طرز تهیه کافه لاته ( Caffe latte )

مرحله‌ی اول : 

ابتدا توسط اسپرسو ماشین یک دبل اسپرسو تهیه کنید .دقت داشته باشید که برای تهیه یک فنجان قهوه اسپرسو با کرمای مناسب باید از قهوه تازه رست شده و مرغوب استفاده کنید و به میزان آسیاب قهوه نیز توجه کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تهیه یک فنجان قهوه اسپرسو خوب روی لینک روبرو کلیک کنید . « طرز تهیه قهوه اسپرسو  و نکاتی برای حرفی‌ای شدن » .

مرحله‌ی دوم :

سپس شیر را در پیچر ( ظرف مخصوص تهیه کف شیر ) ریخته و به صورت مورب زیر بخار زن دستگاه قرار دهید تا درجه حرارت شیر به ۶۵ درجه سانتیگراد برسد و فوم شیر غلیظی ایجاد شود.هیچگاه اجازه ندهید که دمای شیر شما از ۶۵ درجه سانتیگراد بیشتر شود چرا که طعم شیر عوض خواهد شد.سپس پیچر را چند بار به آرومی روی زمین بکوبید و شیر را درونش بچرخانید تا کاملا یکدست شود.سپس آن را به آرامی به قهوه اسپرسو اضافه کنید.تلاش کنید تا با حرکت دست اشکال زیبایی را بر روی قهوه خود ایجاد کنید.این کار نیاز به تمرین و آموزش دارد.

عضویت در خبرنامه

اگر می‌خواهید از آخرین و محبوب‌ترین مقالات ما ، تخفیف های هفتگی فروشگاه و اطلاع از جشنواره های فروش ویژه مطلع شوید ، همین الان ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید

به جمع اعضای خبرنامه قهوه ایلیا ، خوش آمدید .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *